ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Τσούκαλου στη Λαμία! / Ατομικό για Ταϊρόν!(pics)

Πολύ ευχάριστα νέα για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Λαμία, Νίκο Τσούκαλο!

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση απογευματινή στο ΔΑΚ της πόλης.

Σε αυτή, όπως είδατε σε προηγούμενο άρθρο βρέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα, ενώ είχαμε μία ακόμη σημαντική επιστροφή στο σύλλογο.

Μετά την επιστροφή του Ισμαΐλ Σασί, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα έπειτα από την ολική ρήξη συνδέσμου που είχε πάθει στο ντεμπούτο του με τα «κυανόλευκα», είχαμε και αυτή του Νίκου Τσούκαλου.

Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός, πάτησε χορτάρι μετά από αρκετό καιρό και έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γόνατό του κατά την διάρκεια προπόνησης.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε πλέον ατομικό πρόγραμμα με τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας Ταξιάρχη Βλάχο και Γιώργο Δήμα ενώ η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται να αργήσει!

Τέλος, να σημειώσουμε πως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο τιμωρημένος Ταϊρόν, ο οποίος δεν θα είναι έτσι κι΄άλλιώς διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει δηλωθεί αν εκτίσει την ποινή του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button