Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μολέντο να βρίσκεται στο επίκεντρο, το ΔΣ του Παναθηναϊκού θα ασχοληθεί με τη μεταγραφή του 30χρονου στόπερ, τις υπόλοιπες πωλήσεις, τις προσφυγές και την απολογία στη FIFA, ενώ θα αποφασίσει για τη μετακόμιση σε νέα γραφεία.

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2018, έχει το μεσημέρι της Παρασκευής (5/1) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ασφαλώς, το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο Μολέντο, όμως ακόμα το ΔΣ περιμένει ενημέρωση από τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος χειρίζεται τη διαπραγμάτευση.

Λογικά, ο Διαμαντόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις επόμενες ώρες, από τη Θεσσαλονίκη που έχει μεταβεί. Ο Κωνσταντίνου και οι υπόλοιποι Σύμβουλοι είναι ενήμεροι για τις συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, όμως οι λεπτομέρειες δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Επομένως, το ΔΣ που έχει τον τελικό λόγο για την αποδοχή ή την απόρριψη μιας προσφοράς, περιμένει την επίσημη πρόταση και μετά θα αποφασίσει. Ωστόσο, στη συνεδρίαση υπάρχουν αρκετά ζητήματα που θα εξεταστούν και που επείγουν.

Τα πιο σημαντικά είναι η αντιμετώπιση των προσφυγών στην ΕΠΟ, η προετοιμασία για την απολογία στη FIFA την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και η εύρεση χρημάτων, εκτός από τις πωλήσεις. Διότι όπως λένε στη διοίκηση, “εάν βγει ο Ιανουάριος, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει την κατάρρευση“.

Επίσης, οι διοικούντες αναμένουν την επανεκτίμηση των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις, αφού σαφέστατα το αρχικό νούμερο των 5 εκατομμυρίων ευρώ δεν μαζεύεται. Ανάλογα με το ποσό που θα εισπραχθεί, θα οριστεί και ένα μικρό μπάτζετ για μεταγραφές, όπως έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης.

Άμεση προτεραιότητα έχει η υπόθεση του Αντρές Τσάβες, επειδή η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπάνφιλντ πιέζουν για τα χρήματα τους και θα τεθούν οι προτάσεις από τη Μπελγράνο και την Εστουντιάντες. Επιπροσθέτως, στην ημερήσια διάταξη έχει προστεθεί και ο Λουτσιάνο Νέβες, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θα ειπωθεί.

Τέλος, μία σημαντική εκκρεμότητα αφορά τη μετακόμιση σε νέα γραφεία. Οι υπηρεσίες της ΠΑΕ πρέπει να έχουν φύγει από τον χώρο που στεγάζονται τώρα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και υπάρχουν τρεις λύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, που θα μελετηθούν σήμερα.

πηγή: sport-24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button