Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προτεραιότητα ο Ροντρίγκο!

Σύμφωνα με Ισπανικά μέσα οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες, όλοι στην Μπαρτσελόνα είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς ο Ουρουγουανός χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και η ομάδα εμένε ”γυμνή” στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Marca», οι Καταλανοί ”τρέχουν” να κλείσουν επιθετικό για να μπορέσει άμεσα να καλυφθεί το κενό. Όπως αναφέρεται πρώτος στη λίστα τους είναι ο στράικερ της Βαλένθια, Ροντρίγκο Μορένο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος φαίνεται πως αρέσει πολύ τόσο στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» όσο και στον Κίκε Σετιέν που θέλει έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή, όπως αυτός, για την κορυφή της επίθεσης του.

Πρόβλημα μέχρι στιγμής στην απόκτησή του είναι οι απαιτήσεις της Βαλένθια που γνωρίζοντας πως διαθέτει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, θέλει να τον πουλήσει ακριβά.

Συγκεκριμένα, οι «νυχτερίδες» αξιώνουν 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Ροντρίγκο, πόσο που αρχικά στην Μπαρτσελόνα θεωρούν μεγάλο ενώ επιπλέον καλούνται μέχρι τις 30 Ιουνίου να βρουν 124 εκατομμύρια ευρώ από αποχωρήσεις για να μην υπάρξει πρόβλημα με το «Financial Fair Play», κάτι που σημαίνει πως δεν είναι εύκολο να ξοδευτούν τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button