ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Η γκολάρα του Μπερτόλιο… και η σπουδαία νίκη!(pics+vid)

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, ο ΠΑΣ Λαμία πανηγύριζε μία από τις σημαντικότερες νίκες του... μέχρι τις επόμενες, στη SuperLeague 1!

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, ο ΠΑΣ Λαμία πανηγύριζε μία από τις σημαντικότερες νίκες του… μέχρι τις επόμενες, στη SuperLeague 1!

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, ο Φακούντο Μπερτόλιο, με εκείνη την απίστευτη γκολάρα, δείτε το βίντεο πιο κάτω και θα καταλάβετε, έδινε τη νίκη στον ΠΑΣ Λαμία με 1-0 επί του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε τα άλλα γεγονότα του σαν σήμερα της Α΄Εθνικής:

1962

Ο Παναθηναϊκός έχει 12 νίκες σε 13 παιχνίδια, καθώς μόνο ο Απόλλων κατάφερε να μην χάσει από τους «πράσινους». Έτσι στο γήπεδο Χαριλάου ούτε ο Άρης καταφέρνει να αντισταθεί στην ομάδα του Χάρι Γκέιμ.

Ο Παναθηναϊκός με τον Στέλιο Παναγιωτίδη να κάνει χατ τρικ, επικρατεί με 5-2 (28’ σουτ, 57’ σουτ Καλλιοντζής – 5’ κεφαλιά, 29’ κεφαλιά Τουμπέλης, 38’ σουτ, 69’ σουτ, 86’ σουτ Παναγιωτίδης).

2007

Ο Ολυμπιακός είναι έξι βαθμούς μπροστά από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που ελπίζουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τη νίκη με 3-2 (29’ σουτ Μιέτσιελ, 88’ κεφαλιά Τόργκελε – 57’ σουτ Τοροσίδης, 66’ σουτ Ριβάλντο, 70’ σουτ Καστίγιο).

Ο Τοροσίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Τόργκελε το μοναδικό στα δύο χρόνια που έπαιξε στην Ελλάδα.

2009

Φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Δημήτρης Περσίδης, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1971 ως το 1975 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα.

Αυστριακός διεθνής, ο ομογενής Περσίδης έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης, όπου γεννήθηκε και πέθανε.

2019


Η Λαμία έχει κάνει μόνο δύο νίκες σε 16 αγώνες και ο Παναθηναϊκός μόνο δύο ήττες. Έτσι στην πόλη της Φθιώτιδας η νίκη της τοπικής ομάδας με 1-0 (52’ σουτ Μπερτόλιο) πανηγυρίζεται.

Μάλιστα αποτελεί απαρχή εντυπωσιακής πορείας με τρεις σερί νίκες εντός έδρας και προκρίσεις στο Κύπελλο, ενώ η Λαμία τερματίζει πρώτη στη βαθμολογία, ανάμεσα στις ομάδες της περιφέρειας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button