Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τρία εκατομμύρια για Αραούχο η ΑΕΚ!»

Δημοσίευμα στην Ισπανία μιλάει για οριστική συμφωνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο αλλά  και τη Λας Πάλμας μιλάει η ιστοσελίδα canarias7, ιδιαίτερα αξιόπιστη στα θέματα της ισπανικής ομάδας.

Το κείμενο τονίζει ότι ο Τσίνο επιστρέφει στην ΑΕΚ με την Λας Πάλμας να παίρνει άμεσα τρία εκατομμύρια και το ποσό να ανεβαίνει περισσότερο αν ο παίκτης πετύχει κάποιους συγκεκριμένους στόχους.

Το δημοσίευμα εμφανίζει το θέμα ως κλεισμένο και μάλιστα αναφέρει ότι η συμφωνία θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο αύριο. Τονίζει επίσης ότι η μεταγραφή έγινε μετά την πίεση του παίκτη που ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Λας Πάλμας ότι θέλει να φύγει.

Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα πάντως έρχεται μετά την πληροφορία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες και θέλει τη μεταγραφή του Αραούχο να μην συνδέεται με την αποχώρηση του Ολιβέιρα. Την Ένωση δηλαδή να προχωρά στην απόκτηση του Τσίνο ακόμα και αν τελικά ο Πορτογάλος μείνει.

Από την ΑΕΚ πάντως δεν επιβεβαιώνεται ούτε αυτή η πληροφορία. Τονίζεται ότι ισχύει ότι έχει ειπωθεί από το μεσημέρι και πως η μεταγραφή Αραούχο δεν μπορεί να είναι ξεχωριστή από την (ενδεχόμενη) πώληση Ολιβέιρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button