Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελεύθερος και πάλι ο Γιόνε Πίντο!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση ομάδας...

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος / Lamiara.gr

Ούτε στον Ασπρόπυργο βρήκε όπως διαφαίνεται την ποδοσφαιρική του “Ιθάκη” ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας μας, Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων της ομάδας του και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη Λαμία είχε αρκετά καλή παρουσία, συνέβαλε τα μέγιστα σε μία δύσκολη χρονιά, ωστόσο η τύχη του γύρισε την πλάτη τη σεζόν της ανόδου, όταν και υπέστη ρήξη χιαστών. Παρότι έμεινε στα πιτς για ένα σχεδόν χρόνο, οι πολύ καλές εμφανίσεις με τη Λαμία του έφεραν συμβόλαιο από τον Άρη της Β’ Εθνικής τότε, όμως και πάλι στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη για 2η φορά την ίδια ζημιά στο ίδιο πόδι.

Ακολούθησε η ΑΠΕ Λαγκαδά και ο Ηρόδοτος μέχρι να μετακομίσει το προηγούμενο καλοκαίρι στον Ασπρόπυργο.

Φέτος με την ομάδα της Δυτικής Αττικής ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια έχοντας σκοράρει και τρία τέρματα ωστόσο πλέον δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ και ενημερώθηκε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να υπενθυμίσουμε ότι συμπαίκτης του Πίντο στον Ασπρόπυργο, υπήρξε για λίγο διάστημα ένας άλλος πρώην κυανόλευκος, ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος μετακόμισε στην ομάδα της Δυτικής Αττικής στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη.

Η ενημέρωση του Ασπροπύργου:

«Εκτός πλάνων του προπονητικού τιμ βρίσκεται πλέον ο Da Silva Pinto, ο οποίος ενημερώθηκε να αρχίσει διαδικασίες αναζήτησης νέας ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button