Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ντου» της ισπανικής αστυνομίας στο γήπεδο της Μάλαγα

Βουνό τα προβλήματα στην πρώην ομάδα του Βίκτορ, η οποία ερευνάται και για κακοδιαχείριση του μεγαλομετόχου της, Αμπντουλάχ μπιν Νασέρ μπιν Αμπντουλάχ Αλ Αχμέντ Αλ Τανί.

Όλα τα είχε η Μάλαγα, η… αστυνομία της έλειπε! Η ομάδα που το 2013 έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Champions League, βολοδέρνει στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου (16η μεταξύ 22 ομάδων), απέλυσε τον προπονητή της, Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο για την διαρροή ενός προσωπικού βίντεο όπου έδειχνε το μόριό του στην κάμερα, έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και, συν τοις άλλοις, δέχθηκε την επίσκεψη της αστυνομίας στο γήπεδό της.

Οι Αρχές, λοιπόν, εισέβαλαν στα γραφεία του συλλόγου στο «Ροσαλέδα», αναζητώντας εσωτερικά έγγραφα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ντουλάπια. Παρ’ ότι δεν διέρρευσε ο λόγος του «ντου» και την έρευνα, έγινε γνωστό ότι τα έγγραφα προς… εύρεση αφορούν τις οικονομικές κινήσεις της Μάλαγα τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχει, πάντως, ανοιχτή έρευνα που προκλήθηκε από καταγγελία της Ένωσης Μικρομετόχων της Μάλαγα, η οποία κατηγορεί τον μεγαλομέτοχο, Σεΐχη Αμπντουλάχ μπιν Νασέρ μπιν Αμπντουλάχ Αλ Αχμέντ Αλ Τανί και τους γιους του, Νασέρ, Ναγιέφ και Ρακάν, για κακοδιαχείριση.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας, η αρμόδια δικαστής είχε ζητήσει μια σειρά από έγγραφα που αφορούσαν δάνεια που ο Σεΐχης από το Κατάρ έχει πάρει εν ονόματι της Μάλαγα, αλλά δεν έλαβε απάντηση από τον σύλλογο. Γι’ αυτό πιθανόν και να κλήθηκε η αστυνομία να παρέμβει.

Πέραν από τα μπλεξίματα με τις Αρχές, όμως, η Μάλαγα αναζητά άμεσα χρήματα, αφού κινδυνεύει να βαρέσει διάλυση, με δεδομένο ότι δεν… βγαίνει πέραν τον πρώτων ημερών του Μαρτίου. «Για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, πρέπει να πουλήσει και να βρει έσοδα, ειδάλλως θα έχει σοβαρά προβλήματα, μεταξύ άλλων και με εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button