ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμία Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου  του 2020  ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας, με σκοπό να προσφέρουν τα έσοδα του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου  του 2020  ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισκέφθηκαν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας, με σκοπό να προσφέρουν τα έσοδα του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα, που διοργάνωσαν σε συνεργασία με τον Α.Σ. Βετεράνων Λαμίας, στις 27 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο Κρικέλλου Φθιώτιδας, για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενουμένων παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτριος Δρακάκης , τους υποδέχθηκε θερμά και τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους προσφορά και για την αλληλεγγύη που επέδειξαν και επιδεικνύουν,  προς την επίτευξη των σκοπών λειτουργίας του  Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και  ειδικότερα του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης δήλωσαν ότι στηρίζουν ένθερμα το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ότι θα στέκονται πάντα αρωγοί  των δράσεων του και προσπαθειών του.

Η ανακοίνωση των βετεράνων:

Διαβάστε επίσης

Back to top button