ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άκης Μάντζιος vs ΠΑΟΚ: Έντεκα παιχνίδια… και έξι βαθμοί!

Ο ΠΑΣ Λαμία είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική, με τον Μάντζιο να θέλει να πάρει τη νίκη... για να «ρεφάρει»!

Ο ΠΑΟΚ, όσο αφορά τις μεγάλες ομάδες της SuperLeague 1, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία να του κάνει τη ζημιά…

Μόνο ήττες μετράει η ομάδα της Φθιώτιδας, σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος στην μεγάλη κατηγορία. Συν τοις άλλοις, η Λαμία δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει μέχρι στιγμής κόντρα στον ΠΑΟΚ, πράγμα που όλοι στη Στερεά θέλουν να αλλάξει!

Και πρώτος απ΄όλους ο Άκης Μάντζιος!

Ο Έλληνας προπονητής, έχει αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης 11 φορές, με 9 παιχνίδια να είναι για το πρωτάθλημα και μόλις 2 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Συνολικά, ο Μάντζιος έχει καταφέρει να αποσπάσει 6 πόντους απο τον ΠΑΟΚ μετρώντας 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες!

Ο 50χρονος τεχνικός, όντας προπονητής του Πανιωνίου είχε κερδίσει με 2-1 σκορ τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 18/19… άρα γνωρίζει τον τρόπο για να πάρει αυτό που θέλει από την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Τις ισοπαλίες, κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μάντζιος τις έχει αποσπάσει καθήμενος στους πάγκους του ΑΟ Κέρκυρας, του Απόλλων Σμύρνης και του Λεβαδειακού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button