ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τους ξένους του ΠΑΟΚ… στη διαφορά του total market value!(pics)

Αρκετά είναι τα πράγματα... που χωρίζουν τον ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, η οποία μάλιστα είναι και εμβόλιμη… ο ΠΑΣ Λαμία μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ της πόλης την Πέμπτη 24/1 στις 19:00.

Οι δύο ομάδες, έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά καθώς η Λαμία είναι στους 23β. και στην 9η θέση ενώ ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος έχοντας 46β.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η βαθμολογία αλλά και οι στόχοι που χωρίζουν τις δύο ομάδες… αλλά και άλλα σημαντικά και ασήμαντα ποδοσφαιρικά πράγματα.

Αυτά θα δούμε σήμερα εδώ στο LamiaSports…

*Αυτό που θα σχολιάσουμε πρώτο,  είναι το total market value, όπου η διαφορά δεν είναι απλά μεγάλη αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Στα 6,40εκατ.€ της Λαμίας ενώ του ΠΑΟΚ είναι στα 65,40εκατ. €.

*Και στο market value υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά, όπου του «Δικεφάλου» είναι στα 2,34εκατ.€ ενώ των «κυανόλευων» είναι στις 246χιλ.€

*Όσο αφορά στον μέσο όρο ηλικίας, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες! Απο τη μία ο ΠΑΟΚ έχει μέσο όρο 26,5 ενώ η Λαμία είναι στα 27,3 χρόνια.

*Δέκα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι εν ενεργεία διεθνής με τις εθνικές ομάδες τους ενώ για τον ΠΑΣ αυτή τη στιγμή κανένας δεν έχει κληθεί να αγωνιστεί με την χώρα του.

*Όσο αφορά τις μικρές ενθικές ομάδες, ο ΠΑΣ Λαμία έχει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος φοράει το εθνόσημο και αυτός είναι ο Παναγιώτης Κατσίκας ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 5!

*Τέλος, μεγάλη είναι και η διαφορά, στους ξένους ποδοσφαιριστές που φορούν τη φανέλα των δύο ομάδων. Στο ρόστερ της Λαμίας αυτή τη στιγμή βρίσκονται 11 ξένοι ποδοσφαιριστές, ενώ στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι 19!

Δείτε αναλυτικά εδώ τα facts and figures:

Διαβάστε επίσης

Back to top button