Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Αφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από γενναία μάχη

Καλό ταξίδι γίγαντα...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, ύστερα από τεράστια προσπάθεια που έκανε για να μείνει στη ζωή… έσβησε σε ηλικία 30 ετών, στη 1.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και της Καβάλας, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, ο οποίος έπασχε από Λέμφωμα Burkitt, έδωσε τεράστια μάχη για να μείνει στη ζωή.

Αυτό το Λέμφωμα ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τον αδερφό του, άφησε την τελευταία του πνοή στη 1.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1) σε ηλικία 30 ετών.

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

Το ποστάρισμα του αδερφού του, Κώστα:

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button