Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

H Windows θέλει να αγοράσει τη Τσέλσι!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παραμένει σε κόντρα με τις βρετανικές αρχές και σκέφτεται σοβαρά να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Τσέλσι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι έντονα δυσαρεστημένος από την αλλαγή πλεύσης της βρετανικής κυβέρνησης, η οποία ουσιαστικά «πάγωσε» την ανανέωση ή την έκδοση νέας βίζας σε Ρώσους επιχειρηματίες, μέχρι να αποδείξουν την προέλευση του πλούτου τους.

Στο μεταξύ αγγλικά ΜΜΕ, επαναφέρουν το θέμα με την διάσημη εταιρεία των ΗΠΑ, Windows, ως πιθανή υποψήφια για την αγορά της διάσημης αγγλικής ομάδας, όπως ενδιαφέρον έχει επιδείξει και ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Εκπρόσωπος της εταιρείας, που θέλει να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο παικτών, Πίνι Ζάχαβι, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την φιλική του σχέση με τον Αμπράμοβιτς και να βολιδοσκοπήσει ξανά τις προθέσεις του Ρώσου μεγιστάνα.

Ο Αμπράμοβιτς, εκτός από τα 190 εκατ. ευρώ για την αγορά των «μπλε» το 2003, έχει επενδύσει ακόμα 1.2 δισ. ευρώ ως εσωτερικό δάνειο για να καλύπτει τις ετήσιες ανάγκες της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button