Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Α.Σ.ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΑΤΕ «Ο Μέγας Αλέξανδρος»: Κοπή πίτας, βραβεύσεις και απονομές ζωνών!(pics)

Την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του έκοψε το Σάββατο 15/2 ο σύλλογος πολεμικών τεχνών καράτε «Ο Μέγας Αλέξανδρος».

Εκτός από την κοπή της πίτας, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις στους αθλητές της ομάδας, ενώ έγιναν και απονομές ζωνών!

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Μέγα Αλέξανδρου»:

Γέμισε για μία ακόμη φορά από κόσμο το dojo του Α.Σ.ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΑΤΕ «Ο Μέγας Αλέξανδρος» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Αθλητές, γονείς και φίλοι βρέθηκαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο χώρο της Σχολής στην οδό Αγράφων 37, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο.

Συγχρόνως βραβεύτηκαν τα παιδιά του Α.Σ.Π.Τ. «Ο Μέγας Αλέξανδρος» για τις αγωνιστικές επιδόσεις στο καράτε και στο kick boxing, όπως επίσης έγιναν οι απονομές έγχρωμων και μαύρων ζωνών στο kick boxing από το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Νικόλαο Γκούρλια και τον προπονητή του συλλόγου, Βασίλη Κατρούλη.

Ο Shihan Βασίλης Κατρούλης ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές του υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πολλές διακρίσεις για το 2020. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο να προσφέρει τις γνώσεις και την συμπαράσταση του σε όποιον βρεθεί δίπλα του όπως κάνει άλλωστε εδώ και τριάντα χρόνια με απόλυτο σεβασμό σε αυτό που υπηρετεί.

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν για το 2019 στο καρατε και στο kick boxing είναι: Γιώργος Γκρεμηλογιάννης, Παναγιώτης Γκούρλιας, Γιάννης Σκονδρογιάννης, Χαράλαμπος Χαλβαντζής, Γιώργος Χαλβαντζής, Λουίζα Κακάβα, Κωνσταντίνα Ξαρχά, Αλέξανδρος Χρηστάκος (καρατε), Ραφαήλ Μπαζιώνης, Γιώργος Αρμάγος, Χρήστος Νικολής, Νικόλαος Πουρπουδιάς (kick boxing).

Και οι αθλητές του kick boxing που έλαβαν τη ζώνη τους είναι: Ραφαήλ Χιρίγιας (κίτρινη ζώνη), Νικόλαος Χρηστάκος (κίτρινη ζώνη), Κατερίνα Σδράλη (κίτρινη ζώνη), Μυρτώ Μπρέκη (κίτρικη ζώνη), Κωνσταντίνος Υφαντής (κίτρινη ζώνη), Βαγγέλης Πιλάτος (κίτρινη ζώνη), Χρήστος Καλόγηρος (κίτρινη ζώνη), Γιάννης Ασσέρ (κίτρινη ζώνη), Χρήστος Σταυρογιάννης (κίτρινη ζώνη), Παναγιώτης Σωσώνης (κίτρινη ζώνη), Παναγιώτα Λαινά (κίτρινη ζώνη), Ελίνα Τσαλούρη (πορτοκαλί ζώνη), Νικήτας Παπαδημητρίου (πορτοκαλί ζώνη), Νικόλαος Ντάφος (πορτοκαλί ζώνη), Στάθης Μπαζιώνης (πράσινη ζώνη), Ραφαήλ Μπαζιώνης (μπλέ ζώνη), Αγγελική Ασσέρ (μπλέ ζώνη), Χρήστος Νικολής (καφέ ζώνη), Νικόλαος Πουρπουδιάς (καφέ ζώνη), Ιωάννης Αναγνώστου (μαύρη ζώνη).

Καλή χρονιά!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button