Uncategorized

Στην Κρήτη για τη νίκη

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του και αναχώρησε για τα Χανιά, εκεί όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Μανούσος, όπως αναμένονταν, δεν βρέθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Κάναντι και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα.

Πέρα από τον Μανούσο, εκτός αποστολής έμειναν και οι Οριόλ, Ζησόπουλος και Μπαστακός. Ο Νταμίρ Κάναντι αναμένεται να κατεβάσει σύστημα 4-2-3-1 με τον Γιαννώτη κάτω από τα δοκάρια και τους Κιβρακίδη, Γιαννούλη, Ρισβάνη και Χατζηισαΐα να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Στον άξονα ως κόφτες θα βρεθούν οι Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, με “φτερά” τους Ντιγκινί και Ουάρντα και προωθημένο μέσο τον Βασιλακάκη. Την αιχμή του δόρατος για την ομάδα από το Περιστέρι, αναμένεται να αποτελέσει ο Ντάουντα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Μενσά, Ντάουντα, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button