Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ομάδα από το εξωτερικό ενδιαφέρεται για τον Πινέδα!

Η έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τα δημοσιεύματα...

Η Κλαμπ Αμέρικα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ορμπελίν Πινέδα.

Πλάνο ενίσχυσης ενόψει του καλοκαιριού καταστρώνει η Κλαμπ Αμέρικα, καθώς ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άλβαρο Φιδάλγο και στα υπόψη βρίσκονται δύο Μεξικανοί που αγωνίζονται στην Ευρώπη για να αντικαταστήσουν. Ο λόγος για τον Ορμπελίν Πινέδα και τον Λουίς Τσάβες, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του TUDN.

Ο Φιδάλγο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Μεξικανούς, αν και έχει συμβόλαιο έως το 2026, με την Αμέρικα να ψάχνει ήδη για το πώς θα καλύψει το κενό του.

Για την περίπτωση του μέσου της ΑΕΚ, τονίζεται πως μια πιθανή μεταγραφή του θα κοστίσει αρκετά χρήματα. Η αξία του Πινέδα σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 7 εκατ. ευρώ, αλλά για να πειστεί η ΑΕΚ να τον παραχωρήσει θα χρειαστεί να κάνει καλύτερη προσφορά, μιας και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της.

Για τον Λουίς Τσάβες, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντιναμό Μόσχας, τονίζεται ότι η αξία του υπολογίζεται στα 8 εκατ. ευρώ και πως θα πρέπει πάλι η Αμέρικα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πείσει τον 28χρονο μέσο να γυρίσει στο Μεξικό.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button