Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SDNA: Δικαιώνει τον βοηθό της Λαμίας ο παρατηρητής, κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ

Διαβάστε τι αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το SDNΑ.

Κανένα οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία, με τη «σφραγίδα» και του παρατηρητή διαιτησίας, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Δόθηκε κανονικά «support» από το VAR…

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, επικρατώντας με 1-0, χάριν στο γκολ του Μάτος στο 33ο λεπτό της συνάντησης.

Επειδή αρκετός «θόρυβος» δημιουργήθηκε αναφορικά με το αν τελικά ελέγχθηκε η συγκεκριμένη φάση από το VAR, οι πληροφορίες του SDNA επιβεβαιώνουν τη χθεσινή (23/1) ανακοίνωση της ΚΕΔ κι αναφέρουν ότι τη στιγμή της επίτευξης του γκολ, δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Ο σχετικός έλεγχος έγινε αμέσως, είτε για πιθανό επιθετικό φάουλ, είτε για οφσάιντ (όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε γκολ που σημειώνεται) και δόθηκε «support» στην απόφαση του βοηθού Τζιουβάρα, που άφησε… κάτω το σημαιάκι του, κρίνοντας -ορθώς όπως έδειξαν αργότερα και νέα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας- πως δεν υπήρξε κάποια παράβαση.

Μία μικρή «εμπλοκή» πράγματι υπήρξε με το VAR, αλλά αυτό έγινε λίγο αργότερα, κράτησε για ελάχιστο χρόνο, τη στιγμή που στο παιχνίδι υπήρξε μία μικρή διακοπή και δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα τόσο στον έλεγχο του γκολ, όσο και στο υπόλοιπο της συνάντησης.

Κι αφού… εξαντλήσαμε το θέμα του VAR, έχει ενδιαφέρον να δούμε και την άποψη του παρατηρητή διαιτησίας της χθεσινής συνάντησης. Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Δάλλας δικαιώνει τον βοηθό Τζιουβάρα για την επίμαχη φάση, θεωρώντας κι εκείνος ότι ο Μάτος δεν ήταν εκτεθειμένος και καλυπτόταν από τον αμυντικό της Λαμίας.

Ο παρατηρητής έμεινε μάλιστα γενικότερα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα της διαιτητικής ομάδας, μένοντας ευχαριστημένος από Σέζο και Καραγκιζόπουλο, κρίνοντας πως δεν υπήρξαν λάθη που να επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button