Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Βαθυκοίλου – Οπούντιος Μαρτίνου: Επαγγελματική νίκη για τους φιλοξενούμενους!(φωτορεποράζ)

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Οπούντιο Μαρτίνου «καθάρισε» τον αγώνα με τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η ομάδα του Κεραυνού Βαθυκοίλου υποδέχθηκε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωτάθληματος, Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ομάδα του Μαρτίνου, «καθάρισε» τον αγώνα με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας αρκετά εύκολα στην τελική νίκη.

Το ματς:

Η ομάδα του Κεραυνού Βαθυκοίλου στάθηκε επάξια απέναντι σε μία πολύ δουλεμένη και ποιοτική ομάδα, όπως αυτή του Οπούντιο Μαρτίνου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τη αναμέτρηση.

Το Μαρτίνο μπορεί να κέρδισε με 0-2 σκορ αλλά το αποτέλεσμα αυτό δεν αντικατοπτρίζει την ροή του αγώνα. Οι φιλονεξούμενοι είχαν 21 τελικές από τις οποίες οι 14 βρήκαν στόχο. Παρόλο αυτά πέτυχε μόλις 2 γκολ.

Την αρχή στις ευκαιρίες έκανε η ομάδα του Κεραυνού και η σημαντικότερη ήταν στο 9΄με τον Γιαννακά να πασάρει στον Γερογιάκαμο και αυτός σε κενό χώρο έκανε την πάσα στον Ιμπραχίμ αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να σκοράρει, σουτάρωντας από πλάγια θέση άουτ.

Το Μαρτίνο, άρχιζε να πιέζει και στο 17΄μετά από χέρι του Τσούμα η διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαφειρόπουλος κάνοντας το 0-1.

Έπειτα, ακολούθησε ένας μονόλογος επιθέσεων των φιλοξενούμενων και στο 40΄ο Οπούντιος βρήκε και πάλι δίχτυα έπειτα από κόρνερ με τον Καντού να πασάρει στον Μπουσάι με το κεφάλι και αυτός έκανε το 0-2.

Το σκορ αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου…

Η ροή του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Μαρτίνου να κάνει συντήρηση στο παιχνίδι, χάνοντας και πάλι αρκετές ευκαιρίες αλλά το 0-2 έμεινε έως το τέλος.

Να σημειώσουμε πως στον αγώνα ήταν παρών και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης.

Το LamiaSports βρέθηκε στην αναμέτρηση και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button