Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο Σκόνδρας, ο Δημούτσος και ο Καραμάνος διεκδικούσαν το Κύπελλο Ελλάδος!(pics+vid)

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, ο Ατρόμητος έχοντας στο δυναμικό του τους Γιάννη Σκόνδρα, Ελίνι Δημούτσο και Τάσο Καραμάνο, διεκδικούσε το Κύπελλο Ελλάδος από τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, από την πρώτη της χρονιά στην SuperLeague 1, είχε ένα (σίγουρα) χαρακτηριστικό όπου, ας πούμε, την ξεχώριζε από τις άλλες μικρομεσαίες ομάδες! Αυτό το χαρακτηριστικό είναι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές που είχε και έχει στο ρόστερ της!

Παίκτες που έχουν σημειώσει πάνω από 200 αγώνες στην Α΄Εθνική, ενώ μερικοί από αυτούς έχουν και παραστάσεις από το εξωτερικό!

Εξίσου σημαντικό βέβαια, είναι ότι η Λαμία διαθέτει παίκτες οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν διεκδικούσαν τρόπαια, όπως το Κύπελλο Ελλάδος!

Και για αυτούς που αναρωτιούνται… ναι η εμπειρία μετράει! Αλλά ας «φτάσουμε στο ζουμί» της υπόθεσης!

Σαν σήμερα λοιπόν, ο Ατρόμητος έχοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Σκόνδρα, ως αρχηγό μάλιστα, τον Ελίνι Δημούτσο, τον Τάσο Καραμάνο και τους πρώην «κυανόλευκους» Ντένις Επστάιν και Θανάση Καραγκούνη, έπαιξε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος!

Σε εκείνο το ματς, βασικοί είχαν αγωνιστεί ο Σκόνδρας και ο Δημούτσος, ενώ την ασίστ για το γκολ του Ατρομήτου την είχα βγάλει ο Επστάιν!

Να σημειώσουμε πως συμμετοχή στον τελικό είχε και ο τωρινός φορ του ΠΑΣ Λαμία,Τάσος Καραμάνος!

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος είχε ηττηθεί με 1-2 σκορ στην παράταση του αγώνα!

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνον τον τελικό:

Διαβάστε επίσης

Back to top button