Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σενάρια από την Ολλανδία για Ολυμπιακό και Ντόστανιτς

Για σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντάμιαν Ντόστανιτς του Άγιαξ κάνει λόγο ο Τύπος της Ολλανδίας.

Περιπτώσεις παικτών εν όψει του καλοκαιριού έχει αρχίσει να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Μία εξ αυτών φέρεται να είναι κι αυτή του Ντάμιαν Ντόστανιτς του Άγιαξ. Σύμφωνα με τον Τύπο της Ολλανδίας και πιο συγκεκριμένα μεγάλα σάιτ, τα οποία ασχολούνται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ του Αίαντα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη.

Το προσεχές καλοκαίρι το συμβόλαιο που έχει ο 18χρονος γεννημένος στην Ολλανδία άσος και κάτοχος σερβικού διαβατηρίου με τον Άγιαξ λήγει και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο ίδιος να έρθει στην Ελλάδα, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιασμένοι από την αγωνιστική του εικόνα.

Ο Ντόστανιτς ανήκει στο δυναμικό του Άγιαξ από το 2018 και πιο πριν ήταν στην Ακαδημία της Εξέλσιορ. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 2 αγώνες για το ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ στο 3-3 με την Ουτρέχτη ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Φέτος αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα Κ19 της Σερβίας, όπου και είχε πέντε συμμετοχές, ενώ στο παιχνίδι με την Λιθουανία όπου και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90 λέπτο πέτυχε δύο γκολ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την φετινή του σεζόν στον Άγιαξ, ο Ντόστανιτς αγωνίστηκε σε 18 ματς, με την Κ19 του Άγιαξ πετυχαίνοντας 6 γκολ. Από τα 18 αυτα παιχνίδια, τα δύο ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων κόντρα στην Τσέλσι και την Βαλένθια, ενώ γενικά στην Κ19 του Αίαντα ο παίκτης μετρά 30 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με δέκα γκολ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button