Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Λαμίας – Αναγέννηση Δ. Φθιώτιδας: Ολική ανατροπή… με γκολάρα Παπαϊωάννου!(φωτορεπορτάζ)

Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Γ. Παπαϊωάννου έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας, στον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Δ. Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχθηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας την οποία και κέρδσισε με 2-1 σκορ.

Το ματς: 

Η ομάδα του Ολυμπιακού αν και μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι της Μεγάλης Βρύσης, βρέθηκε πίσω σκορ έπειτα από γκολ του Ντόβα στο 6΄.

Ο Χαλλής ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ λίγο κάτω από κέντρο, έστειλε τη μπάλα κατευθείαν προς το τέρμα των γηπεδούχων, όπου εκεί ο Τσαντήλας την βρήκε όσο έπρεπε, την έστειλε στο δοκάρι και ο Ντόβας με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1.

Η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες ήταν η ομάδα της Λαμίας, παρόλο αυτά η Αναγέννηση κρατούσε το υπέρ της σκορ. Στο 24΄η σημαντικότερη ευκαιρία του Ολυμπιακού για να ισοφαρίσει ήταν το σου του Αφεντουλίδη, στο 24΄το οποίο κατέληξε στο δοκάρι με το 0-1 να παραμένει έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Παρόλο αυτά, η ολική ανατροπή ήρθε και ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα!

Ο Φωτόπουλος, στο 58΄έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα, ο Γιάννης Παπαϊωάννου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε την ολική ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-1!

Το LamiaSports βρέθηκε στην αναμέτρηση και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button