ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μόνο νίκη θέλει ο «ξεσπιτωμένος» ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα παίξει έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchday

Μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα παίξει έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchday

Να κάνει το Πανθεσσαλικό στάδιο σπίτι του… οφείλει πλέον ο ΠΑΣ Λαμία καθώς σήμερα στις 19:30 θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Οι λόγοι για τους οποίους ο ΠΑΣ παίζει ξανά μακριά από το «Αθανάσιος Διάκος» ένα παιχνίδι εντός έδρας είναι γνωστοί οπότε δεν θα μπούμε στη διαδικασία να τους αναφέρουμε.

Αυτό που θα σημειώσουμε είναι πως η Λαμία πρέπει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς τα αποτελέσματα των αντιπάλων της δεν την ευννόησαν καθόλου και ήδη μετά από τη νίκη του Παναιτωλικού ο ΠΑΣ έχει βρεθεί στην 11η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος κέρδισε και έφτασε στον 1 πόντο τους «κυανόλευκους».

Με συνταγή Κυπέλλου και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Αν και αγώνας πρωταθλήματος, η συνταγή που αναμένεται να ακολουθήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου θα μοιάζει αρκετά με αυτή του ματς για το Κύπελλο με τον Ιωνικό.

Όχι όσο αφορά το σχήμα, αλλά ως προς τα πρόσωπα. Ο Μανούσος παραμένει εκτός «μάχης» και θα επιστρέψει με το νέο έτος, ενώ εκτός παραμένει και ο Τάσος Καραμάνος.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρίστοφερ Νούνιες έχει επιστρέψει και μας έδειξε με το «καλημέρα» πόσο απαραίτητος είναι για τη Λαμία. Εξίσου σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Λάζαρ Ρόμανιτς ενώ ο προπονητής του ΠΑΣ «τρίβει» τα χέρια του με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο ο Γκέντσογλου όσο και ο Τσούκαλος οι οποίοι αναμένεται να πάρουν ρόλο στο σημερινό ματς.

Το δύσκολο για την ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι να περιορίσει την πολύ αθλητική ομάδα των Ιωαννίνων ενώ εξίσου δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις μία τέτοια ομάδα σε μεγάλο γήπεδο όπως είναι το Πανθεσσαλικό.

Την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
12. Martinez Angel
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
16. Bejarano Danny
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button