Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ανοιχτό παράθυρο» για μεταγραφές στον Ολυμπιακό!

Ορθάνοιχτο είναι το... παράθυρο για 2 έως 3 μεταγραφικές κινήσεις από μεριάς Ολυμπιακού για τον επερχόμενο Γενάρη που θα αφορούν στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Ορθάνοιχτο είναι το… παράθυρο για 2 έως 3 μεταγραφικές κινήσεις από μεριάς Ολυμπιακού για τον επερχόμενο Γενάρη που θα αφορούν στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις για τον Γενάρη και πώς άλλωστε θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν ακόμα ματς και μάλιστα σημαντικά μπροστά για την ομάδα. Πλην όμως ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις για τον Γενάρη και το τι μπορεί να γίνει σε σχέση με την ενίσχυση του πειραϊκού συλλόγου (για τη συνέχεια της σεζόν).

Ένα πρώτο σκέλος αφορά στο αμυντικό σκέλος. Και αυτό σε ότι έχει να κάνει με τη θέση του στόπερ και του εξαριού. Για τον σέντερ μπακ θυμίζουμε πώς ο Φρέιρε θα φτάσει στο σημείο να έχει λείψει για ένα διάστημα 2 μηνών ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν και την αγωνιστική ενσωμάτωση του Μπιανκόν από τον οποίο υπάρχει η προσμονή και η προσδοκία ότι θα βοηθήσει για τα καλά.

Πλην του στόπερ υπάρχει και η θέση Νο6. Όσο ο Ιμπόρα ήταν εκτός ο Εσε ήταν εκείνος που τραβούσε σερί το… κουπί. Ο Αργεντίνος είναι ένας χαρισματικός χαφ, ωστόσο χρειάζεται και διαχείριση και… ανάσες αλλά και βοήθεια ως προς τη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια εκεί μπορούν να προσφέρουν και οι Μαντί Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος, όμως όταν ο κόουτς Μαρτίνεθ παίζει με τρεις στον άξονα τι θα γίνεται;

Το τρίτο κομμάτι έχει να κάνει με τον φορ. Ο Ελ Καμπί – που έχει να σκοράρει από τις 27 Σεπτεμβρίου – δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση όμως υπάρχει και το Copa Africa στο οποίο θα βρεθεί με το Μαρόκο και άρα θα λείψει από τον Ολυμπιακό.

Η αρμόδια εκτελεστική επιτροπή της Συνομοσπονδίας της Αφρικής είχε ανακοινώσει καιρό τώρα την απόφασή της το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να μεταφερθεί τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2024, άρα σε ένα διάστημα που θα έχουμε Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 13 Γενάρη και ο θεσμός θα λάβει τέλος στις 11 Φλεβάρη.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα μείνει για εκείνο το διάστημα με τον Γιόβετιτς και ενώ με τα έως τώρα δεδομένα ο Ελ Αραμπί δεν διαφαίνεται να υπολογίζεται επιλέγοντας να βρεθεί στη β’ ομάδα προκειμένου να πάρει χρόνο στα πόδια του. Άρα και για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει… παραθυράκι ενίσχυσης και έτσι μπορεί να βρεθεί ο Ολυμπιακός στο να κάνει από 2 έως 3 κινήσεις.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button