ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Ο έλεγχος… των πρώην!

Από τον Μάρκο Μπλάζιτς της SuperLeague 2... στον Ντένις Επστάιν της Γερμανίας και τον Πίτι της Ινδίας. Κάνουμε έλεγχο στους πρώην του ΠΑΣ Λαμία.

Που είναι; τι κάνουν; Παίζουν; Δεν παίζουν;

Όλα εδώ στο LamiaSports!

Βιτάλι Πριντέτα

Ένα όνομα μία ιστορία θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς για τη Λαμία… αν έπαιζε! Είχε αποκτηθεί για να λύσει τα προβλήματα στην άμυνα της «κυανόλευκης» ομάδας, με τις ευχές πάντα του Μπάμπη Τεννέ αλλά όπως όλοι θυμόμαστε… δεν έκανε τίποτα!

Πλέον αγωνίζεται στην Desna της Ουκρανίας, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Ουκρανικού πρωταθλήματος!

Νίκος Αναστασόπουλος

Αποκτήθηκε για να δίνει ανάσες στους βασικούς παίκτες του κέντρου, του τότε ΠΑΣ Λαμία. Είχε καλά χαρακτηριστικά αλλά… κάτι έλειπε. Πράγμα που τον έφερε εκτός ομάδας και κατά συνέπεια εκτός και SuperLeague 1.

Πλέον παίζει στον Αστέρα Βλαχιώτη!

Ντέιβιντ Άντρονικ

Έμεινε δύο σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία, έχοντας μόλις 4 συμμετοχές! Δυνατός, γρήγορος αλλά δεν μπορούσε το κάτι παραπάνω. Για αυτό και αποχώρησε!

Πλέον παίζει στην χώρα του και την Milsami Orhei.

Νόε Ακόστα

Μία από τις παράξενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πέρασαν από τον ΠΑΣ Λαμία, τα τελευταία χρόνια. Ήρθε για βασικός, έπαιξε αρκετά παιχνίδια, όμως δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει όλα αυτά όσα περίμεναν οι άνθρωποι της φθιωτικής ομάδας.

Έφυγε και πλέον παίζει στην Ινδία, συμπαίκτης του Πίτι στην Jamshedpur, έχοντας 9 συμμετοχές και 1 γκολ!

Νίκολα Άτστεριτς

Άλλο ένα μεγάλο φιάσκο… της εποχής Τεννέ. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε πραγματικά να προσφέρει στη Λαμία, σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον ίδιο…

Τέσσερα παιχνίδια έπαιξε και μετά «όργωσε» τη Σαουδική Αραβία και την Ευρώπη. Στις αρχές του χρόνου είχε πάρει μεταγραφή για την Macva της Σερβίας… αλλά τώρα είναι ελεύθερος!

Χακίμ Μαστούρ

Από wonderkid… στα αζήτητα!

Παίκτης με ταλέντο αλάνας, που δεν κατάφερε ποτέ του να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο! Και όταν λέμε υψηλό επίπεδο να σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, φορώντας τη φανέλα της Reggina… ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα κόντρα στην Virtus… ως αλλαγή!

Aμπντουλ Οσμάν

Παίκτης με αρκετές παραστάσεις… αλλά χωρίς όρεξη! ήρθε στη Λαμία με σκοπό να δώσει ποιότητα και εμπειρία, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων.

Πλέον, αγωνίζεται στην Σκωτία με τη φανέλα της Queens o.t.S, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Σελίμ Μπεν Τζεμιά

Άλλη μία «σπουδαία» μεταγραφή του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος έφερε τον Μπεν Τζεμιά στη Λαμία, με τον ποδοσφαιριστή να μην καταφέρνει να πιάνει ούτε τις 10 συμμετοχές (έπαιξε 5).

Αφού έμεινε για ενάμιση χρόνο ελεύθερος, πήγε στην Ρουμανία και την Calara της Ρουμανίας, έπαιξε σε 10 ματς αλλά πλέον είναι ελεύθερος!

Φακούντο Μπερτόλιο

Αυτός ναι! Μάλιστα! Και όνομα… και ιστορία! Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τη Λαμία τα τελευταία χρόνια είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Έπαιξε σε 32 αγώνες, έβαλε 5 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 2! Πλέον παίζει στην Aldosivi, έχοντας 12 συμμετοχές και 2 ασίστ.

Μπόγιαν Σαράνοφ

«Στυλοβάτης» της περσινής ομάδας του ΠΑΣ Λαμία, κράτησε πολλές το «0» έχοντας πολλές αποκρούσεις και «clean sheet».

Πλέον, ο Σαράνοφ αγωνίζεται στην Τουρκία, στην δεύτερη κατηγορία και στην Karagumruk, όπου έχει 11 συμμετοχές!

Ντένις Επστάιν

Πρόσφερε πιο πολλά απ΄όσα περίμεναν στον ΠΑΣ Λαμία. Ο Ντένις Επστάιν έπαιξε σε 30 αγώνες, έβαλε 3 γκολ και 4 ασίστ.Πολύ καλή η παρουσία του, παρόλο αυτά έφυγε με άδικο τρόπο.

Πλέον, αγωνίζεται στην Regionalliga Südwest, με τη φανέλα της Balingen έχοντας 20 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Χερόνιμο Μπαράλες

Άφησε το δικό του στίγμα στην περσινή ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Ο Μπαράλες, έπαιξε σε 30 αγώνες με τη Λαμία, σημείωσε 11 γκολ και βοήθησε την ομάδα της Φθιώτιδας να φτάσει στην υψηλότερη μέχρι στιγμής θέση που έχει τερματίσει στην SuperLeague 1.

Πλέον, αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας 16 αγώνες με 8 γκολ!

Γιοάν Τομάς

Ήρθε σαν μεγάλο όνομα, έβαλε σημαντικά γκολ, ειδικά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου… αλλά μέχρι εκεί!

Ο Γιοάν Τομάς, αποχώρησε για να παίξει μπάλα στην Persija Jakarta, απ΄όπου όμως έχει μείνει ελεύθερος!

Θανάσης Καραγκούνης

Δεν μπόρεσε να αγωνιστεί όπως τον είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Και υπάρχει και σοβαρός λόγος και αυτός είναι οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν.

Πλέον, παίζει στην SuperLeague 2, για λογαριασμό στου Απόλλων Σμύρνης, έχοντας 6 αγώνες και 1 γκολ!

Μάρκο Μπλάζιτς

Ο Σέρβος της Λαμίας! Ο «μαέστρος» της ομάδας για τρεις συνεχόμενες χρονιές ήταν ο Μάρκο Μπλάζιτς. Διετέλεσε αρχηγός της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε 84 αγώνες με 5 γκολ και 5 ασίστ.

Πλέον παίζει και αυτός στον Απόλλων Σμύρνης έχοντας 11 αγώνες και 2 γκολ!

Φρανζίσκο Πίτι

Ο σπουδαιότερος και βάση ικανοτήτων αλλά και βάση παραστάσεων, που πέρασε από τη Λαμία μέχρι στιγμής είναι ο Φρανζίσκο Πίτι. Έπαιξε σε 43 αγώνες, έβαλε 9 γκολ ενώ λατρεύτηκε όσο λίγοι!

Έφυγε και πήγε στην Ινδία για την Jamshedpur FC, με την οποία παρόλο αυτά έχει μόλις 6 αγώνες,1 γκολ και 2 ασίστ.

Ανέστης Αναστασιάδης

Αρχηγός της ομάδας και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, ειδικά στη Football League.

Ο Αναστασιάδης, έπαιξε σε 72 αγώνες της Λαμίας, έχοντας 2 γκολ ενώ τώρα αγωνίζεται στον ΑΟ Δαμάστας… ομάδα της Κρήτης!

Ιορδάνης Παπαργυρίου

Ίσως ένας από τους πιο αδικημένους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΣ, ήταν ο Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Ο Ιορδάνης, ανήκε στο ρόστερ της ομάδας για τρεις σεζόν έχοντας μόλις 37 αγώνες! Πλέον, παίζει για τη Δόξα Δράμας της SuperLeague 2, έχοντας 11 αγώνες!

Διαβάστε επίσης

Back to top button