FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπάρχει ποικιλία στην επίθεση… απομένει το γκολ!(pics)

Δείτε πόσα διαφορετικά πρόσωπα έχουν βρεθεί στην επιθετική γραμμή του ΠΑΣ Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague.

Ο ΠΑΣ Λαμία την Δευτέρα που μας πέρασε απέναντι στην Ξάνθη, έφτασε κοντά στο να πάρει την πρώτη της νίκη για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά στάθηκε για μία ακόμη φορά άτυχη, μιας και έμεινε στο 0-0 παρά τις τελικές προσπάθειες που δημιούργησε.

Η ομάδα και με τον Μπάμπη Τεννέ αλλά και με τον Μάκη Χάβο έχει αγωνιστεί στην επίθεση έχοντας αρκετά διαφορετικά πρόσωπα, ανά αγώνα.

Με Άρη

Αρχικά, με Τεννέ και με το 3-4-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη είδαμε να αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή της ομάδας οι Μπερτόλιο ως δεκάρι, δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν αριστερά και Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Στις πρώτες αλλαγές που έκανε ο Έλληνας τεχνικός, ο Καραγκούνης πήρε τη θέση του Μπερτόλιο ενώ ο Τσούκαλος μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει στα αριστερά στη θέση του Επστάιν.

Σύνολο δηλαδή είδαμε έξι διαφορετικά πρόσωπα στην επίθεση…

Με Παναθηναϊκό:

Στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό, είδαμε την επίθεση της ομάδας να απαρτίζεται από ακριβώς τα ίδια πρόσωπα, εκτός από ορισμένες αλλαγές.

Ο Μπαράλες, ήταν αυτός που έπαιξε στην κορυφή, όμως από πίσω του δεν βρισκόταν ο Μπερτόλιο αλλά ο Καραγκούνης. Δεξιά έπαιξε ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερά ο Επστάιν.

Οι αλλαγές που έγιναν ήταν ο Τσούκαλος που μπήκε στη θέση του Βασιλαντωνόπουλου. Άρα πέντε διαφορετικά πρόσωπα στην επίθεση, όμως το γκολ ήρθε από έναν κεντρικό αμυντικό το Ντάνιελ Αντέτζο.

Με Ατρόμητο:

Την τρίτη αγωνιστική είχαμε αλλαγή προπονητή στην ομάδα, με τον Μάκη Χάβο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Εκτός από αλλαγή προπονητή είχαμε και αλλαγή σχήματος, με τον Μακεδόνα τεχνικό να παρατάσει την ομάδα του με το κλασσικό 4-2-3-1.

Στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είδαμε να αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή ο Μπαράλες στην κορυφή, δεξιά ξεκίνησε για πρώτη φορά ο Καραμάνος, αριστερά ο Καραγκούνης, ενώ πίσω τους έπαιξε ο Μπερτόλιο.

Ο Χάβος πραγματοποίησε δύο αλλαγές στην επίθεση, βάζοντας στη θέση του Καραμάνου τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Επστάιν στη θέση του Καραγκούνη.

Παρόλο που η Λαμία δημιούργησε 11 τελικές προσπάθειες, καμία δυστυχώς δεν βρήκε στόχο.

Με Παναιτωλικό:

Ο πρώτος βαθμός του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα της SuperLeague, ήρθε ύστερα από αρκετό κόπο και άγχος. Όμως ήρθε δίκαια καθώς απέναντι στον Παναιτωλικό η ομάδα του Χάβου έπαιξε κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Στην επίθεση είδαμε τους Μπαράλες και πάλι στην κορυφή, τον Επστάιν, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά να παίζει αριστερά, ο Καραμάνος έπαιξε για δεύτερο παιχνίδι δεξιά, ενώ πίσω τους αγωνίστηκε και πάλι ο Μπερτόλιο.

Οι αλλαγές του Χάβου ήταν και πάλι δύο στην επίθεση. Ο Καραγκούνης πήρε τη θέση του Μπερτόλιο πίσω από τον επιθετικό, ενώ για πρώτη φορά είδαμε τον Χακίμ Μαστούρ να αγωνίζεται με την «κυανόλευκη» φανέλα παίρνοντας τη θέση του Καραμάνου.

Οχτώ τελικές πραγματοποίησε η Λαμία, δύο γκολ πέτυχε αλλά και πάλι μόνο το 1 ήρθε από την μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς το 2-2 έκανε με δυνατό σουτ εντός της περιοχής του Παναιτωλικού, ο Ντάνιελ Αντέτζο.

Με Ξάνθη:

Στο τελευταίο παιχνίδι τη Λαμίας, σε αυτό κόντρα στην Ξάνθη, είδαμε πάνω κάτω την ίδια τακτική, αλλά με κάπως διαφορετικά πρόσωπα.

Μπαράλες στην κορυφή, πίσω του ο Μπερτόλιο, ο Επστάιν έπαιξε αριστερά και ο Καραγκούνης δεξιά.

Πρώτη αλλαγή στην επίθεση για τον Χάβο ήταν ο Καραμάνος στη θέση του Καραγκούνη και ο Μαστούρ στη θέση του Επστάιν. Τελικές προσπάθειες δημιουργήθηκαν αρκετές, όμως δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε ποτέ, παρόλο που είδαμε έξι διαφορετικά πρόσωπα στην επίθεη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button