FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι λόγοι παραμονής του Άντρονικ!

Ως γνωστόν στην υπόθεση του Ντέιβιντ Άντρονικ και του ΠΑΣ Λαμία, υπάρχει αλλαγή δεδομένων, με τον Μολδαβό μέσο να οδεύει προς παραμονή.

Όπως όλα δείχνουν ο Ντέιβιντ Άντρονικ θα φορά τα «κυανόλευκα» και του χρόνου, μιας και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Ο Μπάμπης Τεννές, αν και δεν έδωσε αρκετές ευκαιρίες στον 22χρονο μέσο να αγωνιστεί στο περσινό πρωτάθλημα, μιας και ήρθε σε μία περίεργη χρονική στιγμή της SuperLeague όπου η ομάδα χρειαζόταν έμπειρους ποδοσφαιριστές, φαίνεται να έχει ορισμένους λόγους στου μυαλό του για να κρατήσει τον Άντρονικ.

Οι πιθανοί λόγοι παραμονής του διεθνή με τις μικρές ομάδες της Μολδαβίας ποδοσφαιριστή, είναι αρχικά πως είναι μία φθηνή λύση για back up στο κέντρο της ομάδας. Επίσης, η ηλικία του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση μιας και είναι μόλις 22χρονών και αν του ανανεωθεί το συμβόλαιο για δυο χρόνια, ίσως να σκέφτονται και το ενδεχόμενο πώλησης αργότερα.

Τέλος ενας ακόμη λόγος είναι πως στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε, έδειξε καλά στοιχεία που ίσως αν δουλευτούν να αυξηθούν και να μετατραπεί σε έναν πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστή, ειδικά αν έχει δίπλα του τον Μάρκο Μπλάζιτς, να τον βοηθάει συνεχώς και να του δείχνει τον δρόμο.

Με λίγα λόγια, ίσως η «κυανόλευκη» ΠΑΕ και ο Τεννές να βλέπουν στο πρόσωπο του Άντρονικ, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αναδειχθεί από τον ΠΑΣ Λαμία και τη δουλειά του μέσα στον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button