Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Γκολ» στη ζωή στο 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με την ευχή έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο από χαμόγελα παιδιών και σύνθημα «βάζουμε γκολ, σκοράρουμε στη ζωή» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή μικρών αθλητών η πρώτη ημέρα του διήμερου 3ου Παμφθιωτικού Παιδικού - Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια Λαμίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με παράλληλες δράσεις.

Με την ευχή έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο από χαμόγελα παιδιών και σύνθημα «βάζουμε γκολ, σκοράρουμε στη ζωή» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή μικρών αθλητών η πρώτη ημέρα του διήμερου 3ου Παμφθιωτικού Παιδικού – Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια Λαμίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με παράλληλες δράσεις.

Μια ακόμα όμορφη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο εθελοντικός οργανισμός με το Δήμο Λαμιέων να συμμετέχει και να υποστηρίζει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση καθώς και άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς που έχει ως στόχο να βοηθήσει τα μικρά παιδιά, όπως κάνει πάντοτε το «Χαμόγελο του Παιδιού», χαρίζοντας το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά καθημερινά και να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, θύμα εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα υγείας και σε κάθε παιδί που βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας.

Εκ μέρους του Δήμου το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ζωγράφος και Γιώργος Παλιούρας τονίζοντας χαρακτηριστικά τη συμβολή του Δήμου σε τέτοιες διοργανώσεις, «σκοράροντας» και πετυχαίνοντας ένα γκολ στη ζωή, μαζί με όλα τα παιδιά αλλά και όλους τους φορείς. Στο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ ακολούθησαν ιατρικές και λοιπές δράσεις με στόχο τη βελτίωση της ζωής των παιδιών.

Η αυλαία του 3ου Παμφθιωτικού Παιδικού – Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά ολοκληρώνεται την Τετάρτη το βράδυ με τις απονομές και τις βραβεύσεις των αθλητών αλλά και όλων των συνδιοργανωτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button