Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας fan club: «Καθαρή νίκη…»

Το Έσπερος Λαμίας BC fan club, αναλύει τη νίκη της φθιωτικής ομάδας απέναντι στο Στρατώνι.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Esperoslamias bc fan club

Λαμία   27  – 01 – 2020

ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙ Χαλκιδικής (81-69).

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ …

Άρχισε ο δεύτερος αγωνιστικός γύρος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας κέρδισε καθαρά και δίκαια ,ένα καθοριστικό παιχνίδι για την εξέλιξη της συνέχειάς μας.

Επί πλέον η ομάδα μας εκτός της νίκης, κέρδισε και την διαφορά στα μεταξύ μας παιχνίδια με το ΣΑ Στρατώνι, που δύναται να φανεί χρήσιμη σε περίπτωση ισοβαθμιών.

Τα δεκάλεπτα :(21-18),(42-30),(66-52),(81-69)

Οι συνθέσεις :

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ:(Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης) – Γκόντγουιν 1 , Ματζούκας,

Μούτσα 14(1, Στογιάνοβιτς 14(2, Ρουμελιώτης 29(7, Παπανικολάου 3(1, Τσιμίδης 12, Δαχρετζής 2  Γκιρίτσης 3(1  , Σερινάϊ , Φύκας , Μπακολιας 3(1.

ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙ: (Μυθου) – Ψευτογκας 4, Κατανος, Χαλατσης 6, Κυριλης 14, Καραδημας, Φωτογλου 4, Σαμαρας 15(3, Ιατριδης 1, Κασουρας, Δασκαλοπουλος 25.

Το παιχνίδι μας  με την ομάδα του ΣΑ Στρατωνι,είχε ιδιαίτερη δυσκολία, γιατί εμπεριείχε για την ομάδα μας τον Έσπερο Λαμίας, δύο πρέπει ταυτόχρονα. Και της νίκης και της διευρυμένης διαφοράς πόντων.

Οι αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για απώλεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρουσιάσθηκαν με απόλυτη συγκέντρωση και ανταπεξήλθαν με επιτυχία, φθάνοντας σχετικά εύκολα στην νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την προσήλωση των παικτών στα αμυντικά τους καθήκοντα και ιδιαίτερα κερδίζοντας την μάχη των ρημπάουντ.

Στο επιθετικό κομμάτι ,οι καλές επιλογές οδήγησαν την διαφορά και στους +19 πόντους , που είχε ως αποτέλεσμα στο τελευταίο πεντάλεπτο να επέλθει κάποια χαλαρότητα.

Για μία ακόμη φορά η παρουσία των φιλάθλων ήταν πολυπληθείς και έδωσαν με το χειροκρότημά τους, την ενέργεια που χρειάσθηκαν οι παίκτες μας  ώστε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

καλή μας συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Back to top button