Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Mε επιτυχία οι αγώνες Greek Fights

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες Greek Fights vol.2 υπό την αιγίδα της ΠΟΚ στις 25.01.2020 με διοργανωτή το σωματείο ΑΓΣ Κ1 (Κ1GYM).

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμμετείχαν 28 σωματεια απο ολη την Ελλάδα και συνολικά αγωνίστηκαν 230 αθλητές απο 5 έως 50 ετων. Oι αγώνες ειναι με κανονισμούς ΠΟΚ – WAKO και πλήρης διαιτησία σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους.

Θελουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πεντέλης για την παραχώρηση του Γηπέδου Μελισσίων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing ΠΟΚ. Επίσης συγχαίρουμε όλους τους Προπονητές για το υψηλό τους επίπεδο, όλη την διαιτητική ομάδα της ΠΟΚ και τον επικεφαλής της Θεοδορακακο Θοδωρή, τον iατρό μας Καπίρη Ματθαίο, τον δικηγόρο μας Καλουδη Γεώργιο και όλο το προσωπικό της διοργάνωσης.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Force 1, ISM security, Ηχοτροπιο, Challenger, Aventador. Οι επόμενες διοργανώσεις Greek Fights 3 & 4 θα γίνουν στα μέσα Μαρτίου στην Αθήνα και στα τέλη του ίδιου μήνα στην Καλαμάτα. Συντομα θα ανακοινωσουμε τις ακριβείς ημερομηνίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία απο ολη την Ελλάδα».

πηγή: fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button