ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρωταγωνιστής στην 28η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή ο Μπιανκόνι!(pic)

«Σάρωσε» τα βραβεία ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Μιγκέλ Μπιανκόνι...

Χθες παραλίγο να δώσει μία τεράστια νίκη στον ΠΑΣ Λαμία… και σήμερα ο Μιγκέλ Μπιανκόνι πήρε δύο βραβεία στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ.

Σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:45, διεξήχθει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η 38η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή.

Μία εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο Π.Σ.Α.Π. βράβευσε τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2018/19, όσο και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, του ΠΑΣ Λαμία! Ο Βραζιλιάνος φορ, πέρυσι με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, ενώ μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας!

Για τον λόγο αυτό, ο Μιγκέλ βραβεύτηκε και ως ο καλύτερος ξένος της SuperLeague 2 αλλά και ως ο πρώτο σκόρερ της κατηγορίας!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Σάρωσε στα βραβεία του ΠΣΑΠ ο ποδοσφαιρστής της Λαμίας Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής της περσινής Football League με τη φανέλα του Πλατανιά αλλά και κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, παίρνοντας το χρυσό παπούτσι.

Ο Βραζιλιάνος φορ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την περσινή άκρως παραγωγική χρονιά με τη φανέλα του Πλατανιά σηκώνοντας δύο βραβεία στη σημερινή βράβευση.

Αρχικά για την απονομή του χρυσού παπουτσιού, το οποίο μοιράστηκε μαζί με τον Χρήστο Ελευθεριάδη δήλωσε “Σας ευχαριστώ, τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά. Ευχαριστώ όλους για αυτό το βραβείο”ενώ στη συνέχεια του απονεμήθηκε και το βραβείου του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή με τον ίδιο να το αφιερώνει στη σύζυγό τουΕυχαριστώ και για αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ το Θεό και τη γυναίκα μου για τη στήριξη τους”.

Λίγο μετά ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

Διαβάστε επίσης

Back to top button