ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έφυγε για Αλβανία ο Λούκας Ραμος!

Έφυγε από τον ΠΑΣ Λαμία... και υπέγραψε σε ομάδα έκπληξη ο Λούκας Ράμος.

Πηγή: Lamiara.gr / Nίκος Μώκος

Στην ουραγό του Αλβανικού πρωταθλήματος Φλαμουρτάρι θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Λαμία, Λούκας Ράμος.

Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα μας πριν μέρες αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Άκη Μάντζιο μετρώντας μόλις 2 επίσημες συμμετοχές και πλέον βρίσκεται στη γειτονική χώρα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην 10η του βαθμολογικού πίνακα Φλαμουρτάρι.

Για να βρεθεί εκεί βέβαια, καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο νέος προπονητής της ομάδας και γνώριμος μας από το πέρασμα του στους ελληνικούς πάγκους, Μαρσέλο Τροίζι, ο οποίος έπεισε τον Βραζιλιάνο μέσο να μετακομίσει εκεί αφού τον γνώριζε καλά από την κοινή περσινή τους θητεία στον Απόλλων Λάρισας….

Η είδηση έχει γίνει ήδη γνωστή μέσω του Αλβανικού τύπου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στον Αυλώνα της Αλβανίας και απομένουν τα τυπικά για την μετακίνηση του.

Η Φλαμουρτάρι είναι ουραγός της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς, έχει απόσταση 21 βαθμών από την 8η προνομιούχο θέση και ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button