ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπορεί η πώληση του Τουράμ… να «ανοίξει τον δρόμο» και για άλλες;

Πως μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να εκμεταλλευτεί την πώληση του Ροτζέριο Τουράμ και για άλλες πωλήσεις;

Την πρώτη της πώληση ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, τον Ιανουάριο του 2020!

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Ροτζέριο Τουράμ πλέον δεν ανήκει στην ομάδα της Λαμίας, καθώς η τουρκική Κόνιασπορ, πλήρωσε τη ρήτρα του Βραζιλιάνου (100 ή 125χιλ€) και έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσα σε 18 αγώνες πέτυχε 6 γκολ και ανέβασε την ποδοσφαιρική του τιμή…

Η πώληση του Τουράμ, αποτελεί την πρώτη πώληση της ΠΑΕ γενικότερα αλλά και την πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή σε ομάδα του εξωτερικού.

Αν και πήγε να γίνει ένα μικρό σίριαλ… τελικά η μετακίνηση ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να βάζει ένα αρκετά σημαντικό ποσό στα ταμεία της (για μερικούς ήταν λίγο), πράγμα που τα προηγούμενα χρόνια ούτε κατά διάνοια σκεφτόταν κάποιος πως θα φτάσει στο σημείο αυτό η φθιωτική ομάδα.

Πόσο μάλλον, αν σκεφτούμε πως όταν υπέγραψε ο Τουράμ στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, κανένας δεν πίστευε ότι μπορεί να ηγηθεί ο Βραζιλιάνος της «κυανόλευκης» επίθεσης. Γι΄αυτό άλλωστε και η ρήτρα στο συμβόλαιό μπήκε τόσο χαμηλά!

Πως μπορεί όμως όλο αυτό… να φέρει κι΄άλλα χρήματα και ο ΠΑΣ Λαμία να έχει όφελος από πώληση ποδοσφαιριστών;

Στο ρόστερ, αυτή την στιγμή υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι περουσιακά στοιχεία της ομάδας, αν θέλουμε να το δούμε εντελώς ωμά, το όλο θέμα!

Υπάρχουν παίκτες, νεαροί κατά κύριο λόγο όπου με σωστούς χειρισμούς αλλά και υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, μπορούν να δοθούν σε ομάδες με τη Λαμία να βάζει κι΄άλλα χρήματα στα ταμεία της.

Οι «μεγάλοι» ηλικιακά!

Ένας παίκτης που σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα έχει βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων, είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος ήρθε στην ομάδα της Φθιώτιδας «από την πίσω πόρτα» και πλέον αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του συλλόγου με εκπληκτικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ο Νιγηριανός, κατά την ταπεινή μας άποψη, είναι η ίδια περίπτωση με τον Τουράμ. Εκτός ότι είναι πάνω-κάτω στην ίδια ηλικία είναι και ποδοσφαιριστές που μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού! Βέβαια, δύσκολα μπορεί να «πιάσει» τα χρήματα του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, μιας και είναι αμυντικός!

Οι «φλέβες χρυσού»

Τα «βαριά χαρτιά» όμως του ΠΑΣ Λαμία, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές! Ο λόγος, για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κατσίκα, τον εξτρέμ Λάζαρ Ρόμανιτς και τον σέντερ φορ Ανέστη Βλαχομήτρο!

Αμφότεροι έχουν τραβήξει τα βλέμματα, ενώ αρκετές ομάδες ανά καιρούς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους!

Τι χρειάζεται τώρα για να μπορέσει να επωφεληθεί η Λαμία από τις πωλήσεις, το γνωρίζουν καλύτερα από εμάς οι διοικούντες της ομάδας… Εμείς το μόνο που θα υπογραμμίσουμε είναι πως καλό θα ήταν να παραδειγματιστεί η «κυανόλευκη» ΠΑΕ από ομάδες του ίδιου βεληνεκούς, όπου «ψωνίζουν» φθηνά… και πουλάνε κοιτώντας το όφελός τους!

Διαβάστε επίσης

Back to top button