Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για Κασάμι ο Ολυμπιακός!

Παλεύει την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι ο Ολυμπιακός για την μεσαία γραμμή, ενώ αναζητεί και εξτρέμ.

Λιγότερες από 48 ώρες απέμειναν για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός «καίγεται» για την απόκτηση κυρίως ενός μέσου, καθώς με την επικείμενη αποχώρηση του Γιασίν Μπενζιά οι λύσεις είναι πολύ περιορισμένες στον άξονα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραφεί στον Παϊτίμ Κασάμι, έναν ποδοσφαιριστή που είχε περάσει μια διετία στο λιμάνι και έχει το ατού πως θα προσαρμοστεί γρήγορα.

Ο Ελβετός θέλει να επιστρέψει, το συμβόλαιό του με την Σιόν λήγει το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα του ποντάρει πολλά πάνω του και δεν θα τον αποχωριστεί τόσο εύκολα. Άλλωστε με 12 γκολ και 2 ασίστ σε 21 εμφανίσεις φέτος είναι πολύτιμος γι’ αυτή.

Οι Πειραιώτες είναι στο ψάξιμο και για εξτρέμ, μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς, που σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τα χθεσινά ιατρικά του Πορτογάλου.

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ρασίντ Γκεζάλ, του 27χρονου Αλγερινού που είναι δανεικός από τη Λέστερ στην Φιορεντίνα αλλά μετρά μόλις 10 εμφανίσεις και συνολικά 284 λεπτά συμμετοχής. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έναν άλλο παίκτη πιο ψηλά στη λίστα (το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό), αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί φόρμουλα για να αποκτηθεί.

Ήδη χθες ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Λεονάρντο Κούτρη στη Μαγιόρκα, ενώ ο Πάολο Γκερέρο είναι κοντά στην επιστροφή του στη Λεγκανές, πιθανότατα επίσης δανεικός με οψιόν αγοράς για το ισπανικό κλαμπ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button