Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αναμονή του Γιοβάνοβιτς για Βιλένα ενόψει Λαμίας και το δίλημμα στα φορ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βιλένα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει να αποφασίσει στο δίλημμα Ιωαννίδης-Σπόραρ για την επίθεση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βιλένα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει να αποφασίσει στο δίλημμα Ιωαννίδης-Σπόραρ για την επίθεση.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στη Λαμία.

Οι «πράσινοι» μετά το 5-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, γνωρίζουν ότι το ματς με τη φορμαρισμένη ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είναι ένα μεγάλο στοίχημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζει τους παίκτες του για μια «μάχη» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Το «τριφύλλι» δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του καθώς η Λαμία αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια με την «πράσινη» ΠΑΕ να ζητά μέσω ανακοίνωσης από τους οπαδούς να μην παρευρεθούν στο «Αθανάσιος Διάκος».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σέρβος τεχνικός, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος στο ματς με τον Πανσερραϊκό αντικαταστάθηκε από τον Τσέριν εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως αποδείχθηκε μετά τη μαγνητική που έκανε. Ο Ολλανδός χαφ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία θα κριθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει και έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο. Συγκεκριμένα η εμφάνιση του Άντραζ Σπόραρ, στο ματς με τον Πανσερραϊκό, βάζει σε δίλημμα τον coach του «τριφυλλιού» για την κορυφή της επίθεσης. Ο Σλοβένος, σκόραρε δις, μοίρασε ασίστ και κέρδισε ένα πέναλτι την στιγμή που ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να λαμβάνει «ψήφο εμπιστοσύνης» από τους φίλους της ομάδας, καθώς ανακηρύχθηκε ο MVP της ομάδας για τον μήνα Οκτώβριο με ποσοστό 85%!

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button