ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο δανεισμός… ο παίκτης και το ενδιαφέρον από Λαμία και Τρίπολη!

Το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για τον δανεισμό του Ντέλετιτς... ήταν και είναι υπαρκτό, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν ήταν!

Πρώτοι εδώ είχατε διαβάσει (LamiaSports) και πρώτοι εδώ είχατε ακούσει (Ράδιο Λαμία) πως ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Μίλος Ντέλετιτς.

Σήμερα Παρασκευή 31/1 ολοκληρώνονται και επίσημα στις 00:00 οι μεταγραφές για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έχει αναφέρει και η ΕΠΟ.

Η Λαμία, έχει προχωρήσει σε 4 μεταγραφικές κινήσεις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του LamiaSports και του Ράδιο Λαμία, όπου από τις αρχές ακόμη του μήνα σας τονίζαμε και τον αριθμό των μεταγραφών αλλά και τις θέσεις που θα καλυφθούν.

Μία από τις περιπτώσεις δανεικού ποδοσφαιριστή, που είχαμε πρώτοι αποκαλύψει, ήταν αυτή του Μίλος Ντέλετιτς. Αρχικά, υπήρχαν δύο «στρατόπεδα» μέσα στη Λαμία, καθώς οι μεν ήθελαν τον Χρήστο Αλμπάνη δανεικό από την ΑΕΚ, ενώ οι δε ήθελαν τον Μίλος Ντέλετιτς.

Για όλα αυτά που σας αναφέρουμε μπορείτε να ανατρέξετε στις προηγούμενες εκπομπές του «Τρίο Μπελκάντο» για να επιβεβαιωθείτε!

Παρόλο αυτά και μετά από την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, ο Αλμπάνης απομακρύνηκε σαν περίπτωση μιας και ο Καρέρα τον υπολόγιζε για αναπληρωματικό στέλεχος της ομάδας, ενώ ο Σέρβος εξτρέμ, δεν είχε και δεν έχει ακόμη καταφέρει να πείσει τον Ιταλό προπονητή της Ένωσης, ότι αξίζει να αγωνίζεται στην ομάδα.

Για τον λόγο αυτό, η Λαμία επικέντρωσε όλο της το ενδιαφέρον στο να πάρει δανεικό, αν τελικά καταφέρει, τον Ντέλετιτς, πλαισιώνοντας έτσι το υπάρχον ρόστερ.

Οι προσπάθειες για τον δανεισμό του Κροάτη, ήταν συνεχείς και μέχρι την τελευταία στιγμή ο ΠΑΣ Λαμία το ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον ποδοσφαιριστή, είναι ενεργό!

Παρόλο αυτά και με βάση τα «θέλω» του παίκτη, τα δεδομένα άλλαξαν!

Ο Ντέλετιτς, συμφώνησε στο να αποχωρήσει δανεικός από την ΑΕΚ, όχι όμως να αγωνιστεί στην Ελλάδα και στη SuperLeague 1. Ο παίκτης συμβιβάστηκε να παραχωρηθεί δανεικός, αλλά στο εξωτερικό!

Πράγμα που μειώνει αρκετά τις πιθανότητες να τον δούμε στα «κυανόλευκα».

Συν τις άλλοις, κανένας από την ομάδα τη Φθιώτιδας, δεν θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή να έρθει δανεικός στην ομάδα και να είναι επί της ουσίας «μουτρωμένος»… επειδή δεν έγινε αυτό που επιθυμούσε!

Πλέον, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως για τον Ντέλετιτς, ενδιαφέρεται και ο Αστέρας Τρίπολης, μία ομάδα του ίδιου βεληνεκούς με τη Λαμία και βαθμολογικά… κατώτερη!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως αν τελικά «χτυπήσει» την πόρτα της ΑΕΚ ο Αστέρας και μόνο αν ΘΕΛΕΙ και ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ…ίσως προχωρήσει η μετακίνησή του!

Διαβάστε επίσης

Back to top button