ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ17, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Σε ένα ματς που είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και είχε και δοκάρι με τον Λαμπρόπουλο, ο ΠΑΣ Λαμία Κ17 ηττήθηκε με 0-3 σκορ από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ! Θα ακολουθήσει και φώτορεπορταζ του αγώνα! 

Το ματς:

Μόλις στο 2′ ο Νικολάου, βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Τρόπουλο, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να κάνει διπλή εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Πιο δυνατά στο παιχνίδι είχε μπει η ομάδα του Παναιτωλικού, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί από τα πλάγια…

Στο 22′ τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία με τον Λαμπρόπουλο!

Ο εξτρέμ της Λαμίας, μπήκε από πλάγια θέση, πλάσαρε με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Ραγιά και να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-0…

Και εκεί που δεν έγινε το 1-0… στο 25′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα κόρνερ από το οποίο ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από το γκολ και έπειτα το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο κέντρο, όπου και οι ομάδες έκαναν αρκετά λάθη.

Κάποια σουτ από μεριάς του Παναιτωλικού, κατέληξαν άουτ ενώ οι αντεπιθέσεις του ΠΑΣ Λαμία, με Χύσκα και Λαμπρόπουλο “χαλούσαν” λίγο πριν την ολοκλήρωση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τον Παναιτωλικό να είναι μπροστά στο σκορ, κόντρα στη ροή του ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά και να κερδίζει κόρνερ με τον Λαμπρόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Το χτύπημα ήταν καλό με τον Αρβανίτη αρχικά και τον Χύσκα έπειτα να μην μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βλαχόπουλος πήρε τη πάσα από τον Παπαδόπουλο, με τον επιθετικό του Παναιτωλικού να πλασάρει, αργά όμως, με αποτέλεσμα ο Τσάρας να πέφτει στα πόδια του με τάκλιν και να σώζει τη Λαμία στο 55′.

Καταπληκτική επέμβαση από τον Τρόπουλο στο 57′ όταν ο Βλαχόπουλος και πάλι ήταν ολομόναχος στην περιοχή της Λαμίας, ο αντίπαλος επιθετικός πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, έκανε την επέμβαση εξ επαφής κρατώντας το σκορ στο 0-1.

Στο 62′ ο Λαμπρόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τον Αρβανίτη, με τον δεύτερο να δοκιμάζει το πόδι του από καλή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 71′ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι, έπειτα από πλασέ του Τρομπούκη!

Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν σκόραρε στο 71′ και το έκανε στο 77′ με τον Ταράση να σπάει ωραία την μπάλα στον Κρανιώτη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2.

Παρόλο που η Λαμία, είχε την ευκαιρία να κάνει το δικό της παιχνίδι… αδίκησε και σε αυτό το ματς τον εαυτό της, με αρκετά λάθη στο κέντρο, λάθος πάσες και άγχος στην τελική πάσα.

Ο Βλαχόπουλος, τιμώρησε στο 84′ την άμυνα της Λαμίας και τρίτο τέρμα, γράφοντας το  0-3.

Ο Τρόπουλος, στο 88′ του αγώνα έκανε ωραία επέμβαση σε σουτ του Τρομπούκη.

Το 0-3 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Τσάρας,Σέντης, Αναγνωστόπουλος, Σταθόπουλος, Κατσιούλας, Λαμπρόπουλος, Καρακασίδης, Λόζος, Αρβανίτης, Αρι Χύσκα

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασίλας, Κουνάβας, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Σόροβος, Παπαδόπουλος, Δήμος, Βλαχόπουλος, Ντανάβος, Νικολάου

Διαβάστε επίσης

Back to top button