ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Facts and figures…. από τη «μάχη» του Πανθεσσαλικού!(pic)

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Βόλο πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα...

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το Σάββατο 1/2 στις 17:15.

Πρόκεται για μία δύσκολη και «ύπουλη» αναμέτρηση, η οποία εκτός από την ιδιαίτερη προσοχή που χρειάζεται, για να πάρει η Λαμία θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται και λίγο τύχη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Τώρα, εδώ στο LamiaSports θα μπούμε στο κλίμα της αναμέτρησης ρίχνοντας μία ματιά σε μερικές πληροφορίες για τις δύο ομάδες!

Τα facts and figures του ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία:

*Το συνολικό market value των δύο συλλόγων δεν έχει μεγάλη διαφορά. Η Λαμία, μετά και από τις προσθήκες των Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Νιάσε και Επασί βρίσκεται στα 6,55 εκατ. €, ενώ οι μεταγραφές του Βόλου ανέβασαν το total market value της ομάδας το ανέβσαν στα 7,40εκατ. €.

*Το market value των δύο ομάδων, είναι ακόμη πιο κοντά! Ο ΝΠΣ Βόλος, έχει 296χιλ€, ενώ ο ΠΑΣ έχει 252χιλ€.

*Μέσος όρος ηλικίας στις δύο ομάδες, υπάρχει διαφορά! Ο Βόλος με 25,1 μέσο όρο ηλικίας έχει ένα από τα νεανικότερα ρόστερ ενώ αντιθέτως, ο ΠΑΣ Λαμία με τα 27,3 χρόνια μέσο όρο έχει από τα μεγαλύτερα στη SuperLeague 1.

*Καμία από τις δύο ομάδες αυτή την στιγμή δεν έχει διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές εν ενεργεία διεθνείς!

*Όσο αφορά τις μικρές εθνικές ομάδες, ο γηπεδούχος Βόλος έχει 5 διεθνείς παίκτες ενώ η Λαμία μόλις 1!

*Τέλος, όσο αφορά τους ξένους στα ρόστερ, η Λαμία για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει ομάδα που έχει λιγότερους ξένους από αυτήν. Ο Βόλος έχει 9 ξένους ποδοσφαιριστές ενώ μετά τις τελευταίες μεταγραφές της «κυανόλευκης» ομάδας, ο αριθμός των ξένων έχει φτάσει τους 11!

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button