ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Λαμία: Μικρή προϊστορία… στα «χέρια» του ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Βόλο.

Για τον λόγο αυτό, το LamiaSports θα σας βάλει στο κλίμα με την προϊστορία των δύο ομάδων…

Οι δύο ομάδες βέβαια, δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πολλές φορές μιας και ο Βόλος μετράει λίγα χρόνια ζωής και παρουσίας στην SuperLeague 1.

Παρόλο αυτά, δύο αγώνες έχουν δώσει οι δύο γειτονικές ομάδες και ο ΠΑΣ Λαμία… παραμένει αήττητος!

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά:

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος – Φάση των ομίλων

ΠΑΣ ΛαμίαΝΠΣ Βόλος 1-1

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε για το Κύπελλο Ελλάδος. Τότε, ο Βόλος έπαιζε στην Football League ενώ ο ΠΑΣ Λαμία είχε ήδη έναν χρόνο στην Α΄Εθνική.

Το τελικό σκορ 1-1, με τη Λαμία τελικά να παίρνει την πρόκριση από τον όμιλο ως δεύτερη,πίσω από την ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι, ο Τάσος Καραμάνος στο 14΄ και έπειτα από προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρόλο αυτά, ο Λούκας Γκαρσία στο 44΄εκτέλεσε ένα φάουλ ο Άλμπερτ Ρούσος πήρε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσια.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Άντρονικ, Οσμάν, Μαστούρ, Τσούκαλος, Ρόμανιτς, Καραμάνος

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσος, Δημόπουλος, Καρίκι, Καμπαγιέρο, Λούκας Γκαρσία, Ενγκουέμ, Ηλιόπουλος, Ουνγιαλίδης, Μάντζης, Πίσπας

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

9η αγωνιστική SuperLeague 1

ΠΑΣ ΛαμίαΝΠΣ Βόλος 1-0

Στην δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε ξανά τον Βόλο και σε εκείνη την αναμέτρηση, κατάφερε και πήρε τη νίκη!

Αυτή τη φορά, για το πρωτάθλημα της SuperLeague 1, η Λαμία κέρδισε 1-0, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο μέσα στο «κάστρο» της.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ήρθε στο 80΄όταν ο Ταϊρόν έβγαλε την ασίστ στον Τουράμ και ο Βραζιλιάνος με το δεξί έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς, Τουράμ, Καραμάνος

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Αουγκούστο Μαξ, Τόρες, Μουνίθ, Ζοάο, Γέντρισεκ

Διαβάστε επίσης

Back to top button