FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με τον κόσμο… 12ο παίκτη για τη νίκη!

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 20:30 θα υποδεχθεί στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Λαμίας τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Για μία ακόμη φορά το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, θα βάλει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μπάμπης Τεννές αντιμετωπίζει μόνο το γνωστό πρόβλημα που λέγεται Πατρίκ Βουό, ο οποίος δεν προπονήθηκε καθόλου αυτή την εβδομάδα και δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΣ.

Από την άλλη εκτός είναι και ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του 63χρονο Έλληνα τεχνικού.

Μέσα όμως είναι για πρώτη φορά ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος φαίνεται να είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Λαμίας.

Αν προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την σημερινή βασική ενδεκάδα, τότε έχουμε το Νίκο Παπαδόπουλο στο τέρμα, αμυντικός κεντρικό δίδυμο τον Αναστασιάδη και τον Κουκόλη, τον Παντελιάδη αριστερά, τον Ασίγκμπα δεξιά, ενώ στα αμυντικά χαφ Όμο και Μπλάζιτς.

Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Πίτι, ενώ αριστερά ο Ακόστα και δεξιά ένας εκ των Βάντερσον ή Βασιλαντωνόπουλου.

Αν ο Τεννές επιλέξει να παίξει με τον Βάντερσον στην επίθεση, τότε ο Βασιλαντωνόπουλος θα είναι αυτός που θα παίξει ως δεξί εξτρέμ, ενώ αν αποφασίσει να παίξει με τον Ντακόλ στην επίθεση τότε ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ θα παίξει στην δεξιά πτέρυγα.

Το LamiaSports θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα με live αλλά και μετά τον αγώνα με τις δηλώσεις και τα backstage.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button