Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Κοιτάζει Λυκογιάννη και Ζαγαρίτη

Διπλός ελληνικός στόχος από τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνάς του, καθώς φέρεται να εξετάζει τους Μπάμπη Λυκογιάννη και Βασίλη Ζαγαρίτη. Η ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του αριστερού μπακ είναι δεδομένη για τους "ερυθρόλευκους" και η απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του... φευγάτου Βινάγκρε θεωρείται βέβαιη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα όμως οι Πειραιώτες κάνουν τα πλάνα τους και με φόντο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη "Sportime" στον Ολυμπιακό εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος κάνει και φέτος καλή σεζόν στην Ιταλία με την Κάλιαρι, ενώ δεσμεύεται ως το 2022. Παράλληλα στο Λιμάνι κοιτούν και τις εξελίξεις στην υπόθεση Ζαγαρίτη όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς ο 19χρονος άσος ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Διπλός ελληνικός στόχος από τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνάς του, καθώς φέρεται να εξετάζει τους Μπάμπη Λυκογιάννη και Βασίλη Ζαγαρίτη.

Η ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του αριστερού μπακ είναι δεδομένη για τους “ερυθρόλευκους” και η απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του… φευγάτου Βινάγκρε θεωρείται βέβαιη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα όμως οι Πειραιώτες κάνουν τα πλάνα τους και με φόντο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη “Sportime” στον Ολυμπιακό εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος κάνει και φέτος καλή σεζόν στην Ιταλία με την Κάλιαρι, ενώ δεσμεύεται ως το 2022.

Παράλληλα στο Λιμάνι κοιτούν και τις εξελίξεις στην υπόθεση Ζαγαρίτη όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς ο 19χρονος άσος ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button