Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε… φόρα η Νάπολι!

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους, η Νάπολι «άλωσε» και το «Λουίτζι Φεράρις», όπου επικράτησε με 4-2 της Σαμπντόρια, στο τελευταίο ματς της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το 2-1 επί της «Γιουβε», προηγήθηκαν με 2-0, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν το κουράγιο να «επιστρέψουν» και να ισοφαρίσουν.

Στα τελευταία λεπτά, όμως, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο βρήκε τον τρόπο να πετύχει άλλα δύο γκολ και να φύγει από το γήπεδο με το δεύτερο σερί «τρίποντο».

Με τον Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα, οι «παρτενοπέι» έδειξαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 στο 16΄ με τα γκολ των Μίλικ και Ελμάς.

Η «Σαμπ» μείωσε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Κουαλιαρέλα και στα μισά του δεύτερου ισοφάρισε με τον Γκαμπιαντίνι. Ο Ντέμε, που είχε περάσει αλλαγή στο 61΄ σκόραρε στο 83΄ και στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μέρτενς, που επίσης είχε αντικαταστήσει τον Καγεχόν στο 72΄ «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του ιταλικού νότου.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button