Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόεδρος σε Αλαφούζο για το χέρι του Μανιάτη: «Χέρι είχε κάνει κι ο Μαραντόνα…»

Η πρόεδρος της έδρας, κ. Τσιαμαδά θυμήθηκε τον Μαραντόνα όταν ο Αλαφούζος μίλησε για ένα χέρι που έγινε σε ματς με τον Ολυμπιακό και δεν το είδε ο Γιάχος.

Οι διαιτητές που ευνοούσαν τον Ολυμπιακό σφύριζαν περισσότερα ματς και μετά γινόντουσαν διεθνείς. Νομίζω πως 1-2 περιπτώσεις ήταν ακραίες.

Εγώ δεν μπορώ να το αποδείξω, μια φορά ήμουν στο φανάρι, ήταν κόκκινο και νόμιζα ότι είναι πράσινο. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι Εγώ εκείνον τον αγώνα τον είχα δει από την τηλεόραση.

Όπως την είδα, που ένας παίκτης του Ολυμπιακού σταμάτησε την μπάλα με το χέρι για να μην μπει στα δίχτυα. Δεν έχω άλλη δυνατότητα για να σας πω, πέρα από αυτό που είδα στην τηλεόραση. Αυτή ήταν μια ακρότατη περίπτωση. Όπως θυμάμαι άλλες 2-3 περιπτώσεις.

Τον κύριο Γιάχο μπορεί να τον είχαμε και σε άλλα ματς.

Η πρόεδρος είπε: «Μου θυμίζετε τη φάση του Μουντιάλ με τον Μαραντόνα. Οι παίκτες δεν τον αγκάλιαζαν γιατί θα το ακυρώσει ο διαιτητής και τους έλεγε αγκαλιάστε με γιατί θα το ακυρώσει. Ερχεστε στο δικαστήριο για να μας βοηθήσετε. Θέλω να σας ρωτήσω συζητιέται για το θέμα “διαφθορά”…

Είναι δύσκολο για ένα όργανο να αναφερθεί στη διαφθορά. Είμαι σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει στο βασίλειο της δανιμαρκίας αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Όσοι συμμετέχουν σ’ αυτές τις αποκαλύψεις ταλαιπωρούνται και διώκονται χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button