Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Μιλάμε με μια ομάδα στο Βουκουρέστι”

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε στον “ΣΠΟΡ FM” και την εκπομπή “Transfer Market Live” των Νικόλα Ακτύπη και Αλέξανδρου Ξενικάκη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι σε επαφή με ομάδα από τη Ρουμανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του:

«Να πω την αλήθεια μιλάμε με μια ομάδα στο Βουκουρέστι. Δεν είμαστε κοντά. Είναι δύσκολο για Στεάουα, κάτι άλλο στο Βουκουρέστι υπάρχει, δεν μπορώ να πω πολλά αυτήν τη στιγμή. Σήμερα θα πάνε κάποια άτομα δικά μου για περαιτέρω συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις δυσκολίες που βίωσε στη Βέροια:

«Ήταν πολύ περίεργη σεζόν, δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι. Ευτυχώς που το έπαθα στα 33 μου και έμαθα τι περνάνε όλα αυτά τα χρόνια οι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να δω και την οικογένειά μου. Μίλησα με δύο ομάδες της Super League, αλλά δεν οδήγησαν κάπου οι επαφές. Μίλησα με πολλές ομάδες της Football League».

Για την εξουσία των προέδρων στη Ρουμανία:

«Στη Ρουμανία γίνεται ό,τι πει ο πρόεδρος. Αυτό που πέτυχε ο Χάτζι με τη Βιτόρουλ είναι απίστευτο, κατάφερε με σε λίγα χρόνια μέσα να πάρει το πρωτάθλημα, έχοντας η ομάδα του πολύ νεαρούς παίκτες. Η Ρουμανία έκλεισε μέσα όσους έκαναν παρανομίες, όπως συνέβη και με τον Ποπέσκου. Μιλάμε και για προέδρους που είναι πολύ ψηλά. Τα τελευταία χρόνια έχει πέσει. Ο Μπεκάλι είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά και κύριος. Ό,τι σου λέει τα τηρεί. Αυτό που τον ένοιαζε ήταν η αγάπη του για τη Στεάουα. Πρώτα τον νοιάζει η ομάδα και μετά η οικογένειά του».

Για το ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Σίγουρα η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι, αλλά η ΤΣΣΚΑ έχει ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία από την ΑΕΚ. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ με πολύ σοβαρό προπονητή. Μακάρι να προκριθούν όλες οι ελληνικές ομάδες ώστε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός ως ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε κάνει βήματα προς τα πίσω».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button