Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Και η Τσέλσι για Κριστιάνο!

Έτοιμος να κάνει το ωραιότερο (και ακριβότερο) δώρο στον Κόντε, προκειμένου να σιγουρέψει ότι δεν θα το… κουνήσει από το Λονδίνο, εμφανίζεται να είναι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Και νέος «μνηστήρας» για τα… πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει αποφασίσει να μπει στην «κούρσα» για την απόκτηση του «φευγάτου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, 32χρονου Πορτογάλου, για να τον κάνει… δώρο στον Αντόνιο Κόντε, προκειμένου να σιγουρέψει ότι τα περί φυγής του Ιταλού από την Τσέλσι ήταν, απλά, σκέψεις -πριν ο Ρώσος μεγιστάνας… τρομάξει μήπως τον χάσει και του υποσχεθεί πως θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Θυμίζουμε, ο τεχνικός των «μπλε» εμφανιζόταν δυσαρεστημένος τις προηγούμενες μέρες, καθώς ο Αμπράμοβιτς δεν έδειχνε διάθεση να τα… σκάσει για την ενίσχυση των Λονδρέζων, κάτι που -φαίνεται πως- άλλαξε μόλις χθες (17/6), με τα βρετανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως έταξε στον 47χρονο προπονητή 285 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές!

Τώρα, αν θα του φτάσουν αυτά για Λουκάκου (Νο. 1 στόχος για αντί-Ντιέγκο Κόστα), Άλεξ Σάντρο, κεντρικό αμυντικό (Μανωλάς;) και Κριστιάνο… δύσκολο. Θα χρειαστούν, πιθανότατα, περισσότερα, εκτός αν δεν αποκτηθεί κάποιος εκ των παραπάνω…

Όπως και να έχει, η Τσέλσι φαίνεται πως έχει μπει στην «κούρσα», μαζί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, για τον CR7, τη στιγμή, πάντως, που δεν είναι σίγουρο ούτε ότι δεν θα παραμείνει στη Μαδρίτη, αλλά ούτε και ότι ο Κόντε θα είναι και του χρόνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button