Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Όλα ανοικτά για το μέλλον του Τσούμπερ – Τα δεδομένα και το συμβόλαιο

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, ο Στίβεν Τσούμπερ δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο και πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στην ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον του. #slgr #aekfc #Zuber #slgrinterwtten

Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, ο Στίβεν Τσούμπερ δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο και πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στην ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον του.

Ο Τσούμπερ ξεκίνησε την χρονιά με πέντε γκολ και δύο ασίστ σε εφτά παιχνίδια και αυτόματα ανέβασε στα… ύψη την δημοτικότητά του εντός και εκτός ΑΕΚ, αφού έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Η συνέχεια όμως δεν κινήθηκε στο ίδιο τέμπο και ο Ελβετός δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα, αφού έχει μόλις δύο γκολ και μία ασίστ στα 23 προηγούμενα παιχνίδια της «Ένωσης».

Επίσης, το απόλυτο «μηδέν» (σε γκολ και ασίστ) στα 11 ντέρμπι που προηγήθηκαν αποτελούν ακόμα ένα στοιχείο στο «παζλ» των δεύτερων σκέψεων που κάνουν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» σχετικά με το μέλλον του Τσούμπερ στον σύλλογο.

Σύμφωνα με την «Ώρα», οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν να ολοκληρωθούν τα πλέι – οφ και στη συνέχεια ίσως επιδιώξουν να επικοινωνήσουν με την Άιντραχτ για να «χαμηλώσει» η ρήτρα της αγοράς, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, στην… εξίσωση θα μπει και η άποψη του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ, πρέπει να σημειωθεί ότι με την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει ήδη συμφωνία με υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το 2025.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button