ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι χειμερινές μεταγραφές… «ανέβασαν» το total market value του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Έχουμε διαφοροποιήσεις στο total market value του ΠΑΣ Λαμία...

Και για αυτές ευθύνονται δύο πράγματα…

Αρχικά, θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι 4 μεταγραφές που πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Λαμία κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αύξησαν το market value του συλλόγου καθώς η ποδοσφαιρικές τους τιμές ήταν αρκετά ανεβασμένες.

Δεύτερον, αρκετοί παίκτες της ομάδας που προϋπήρχαν στο ρόστερ έχουν δει τις ποδοσφαιρικές τους αξίες να σημειώνουν μικρές ανόδους. Δύο από αυτούς είναι ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα:

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι που βλέπεται πιο κάτω την καρτέλα του στο transfermarkt, στα 27 του χρόνια έχει ποδοσφαιρική αξία τα 350χιλ€.

Ο Ιμπραχίμα Νιάσε τώρα, βρίσκεται πλέον στα 31 του χρόνια, αλλά η ποδοσφαιρική του αξία είναι σχετικά υψηλά! Στα 300χιλ€ είναι σύμφωνα με το transfermarkt.

Και περνάμε στον Λεονάρντο Βιγιάλμπα, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια η ποδοσφαιρική του αξία βρισκόταν κοντά στο 1 εκατομμύριο! Πλέον και όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, ο Αργεντινός έχει αξία 300χιλ€.

Τέλος, ο Ντέβις Επασί! Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε (μέχρι τώρα) τον Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Γαλλοκαμερουνέζος, δεν είχε ποτέ μεγάλη αξία (ποδοσφαιρική) μιας και αγωνιζόταν σε μικρομεσαίες ομάδες. Για τον λόγο αυτό, το market value του είναι στα 250χιλ€.

 

Το TOTAL MARKET VALUE του ΠΑΣ Λαμία!

Βάζοντας τώρα σε μία σειρά, όλους τους ποδοσφαιριστές, από τον πρώτο στη λίστα με τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία, δηλαδή τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Ντάνι Μπεχαράνο έως και τους τρεις πιτσιρικάδες με την μικρότερη ποδοσφαιρική αξία, βλέπουμε πως το total market value της του ΠΑΣ Λαμία… αυξήθηκε!

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το συνολικό ποσό ήταν τα 6,75 εκατ. € ενώ τώρα το ποσό αυτό έχει αυξηθεί και σύμφωνα με το transfemarkt.com βρίσκεται στα 7.10 εκατ.€.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τώρα όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Λαμία μαζί με τις ποδοσφαιρικές τους τιμές:

Διαβάστε επίσης

Back to top button