ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Η τοπική επικαιρότητα στη Λαμία… αλλιώς! Το…. Τρολ(ο)κομείο (Vol. 3)

Και αυτό το Τρολ(ο)κομείο του LamiaNow... είναι έπος!

Για να μην τον παίρνετε από πίσω, πάρτε του μια… πίτα!

Συνεχίζονται διαρκώς και αδιαλείπτως οι κοπές πίτας, στην ωραία μας πόλη, με τους τοπικούς παράγοντες  να τρέχουν πίσω από κάθε κάλεσμα.  Μετά τις βασιλόπιτες σειρά πήραν οι κρεατόπιτες αφού το τελευταίο event τελέστηκε – στο σταυρό που σας κάνω- στο Κρεοπωλείο «Η ζουμερή Σπαλομπριζόλα» παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Λέγεται πως το δώρο για τον τυχερό του φλουριού ήταν ένα ζευγάρι ανδρικά πασούμια νο 43. Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος, αποδεικνύοντας πως δεν κατέχει άδικα το ρεκόρ ευλογίας πίτας που καθ’ ομολογίαν του ξεπερνά τις 150 πίτες τη σεζόν.

Οι πληροφορίες ότι στο πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων περιλαμβάνεται η κοπή πίτας με γύρο ντομάτα κρεμμύδι τζατζίκι, δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί.

Αποκλειστικό! Από μάτιασμα κινδύνευσε ο κοροναϊός στη Λαμία

Όλα ήταν έτοιμα το πρωί της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Λαμίας για την άσκηση ετοιμότητας σε ενδεχόμενο κρούσμα κοροναϊού.

Την τελευταία στιγμή όμως οι εργαστηριακοί έλεγχοι έδειξαν ότι ο κοροναϊός  στη Λαμία καταστρέφεται από μάτιασμα με αποτέλεσμα οι διοικούντες να πραγματοποιήσουν τη δοκιμή μακριά από κάμερες, ΜΜΕ  και αδιάκριτα βλέμματα.

Φήμες θέλουν  τους ίδιους, κατά τη διάρκεια της άσκησης να φτύνουν τον κόρφο τους ρυθμικά ενώ η Περιστέρα η “ξεματιάστρα” σταύρωνε με λάδι τους συμμετέχοντες.

Εν τέλει δεν μάθαμε αν η άσκηση πέτυχε, πάντως ο κοροναϊός φτηνά τη γλύτωσε. Στα όρη στα άγρια βουνά…

Αλλαγή χρώματος στις μαύρες τρύπες της Λαμίας με απόφαση του Τρύφωνα Σαμαρά

Αν κα οι μαύρες τρύπες στα ταμεία που αφορούν δημόσιο χρήμα της Λαμίας έγιναν πλέον καθεστώς, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην μετά τον εντοπισμό νέας τρύπας που φέρει τον κωδικό «καστανό – παγωμένο σοκολατί».

Την ονομασία, της νέας τρύπας, ύψους πάνω των 80 χιλιάδων ευρώ κατά τις κακές αλλά καλά πληροφορημένες γλώσσες, επέλεξε προσωπικά ο γνωστός γκουρού της κομμωτικής Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος εξέτασε προσεκτικά τις τρίχες του φερόμενου ως δημιουργού της τρύπας και εντόπισε την ακριβή απόχρωση. Ουάου!!! Amazing!!!!

Ψάχνοντας το χαμένο μου νι…

Στη Λαμία θα βρεθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Γιάνης Βαρουφάκης αναζητώντας το χαμένο του νι. Η αναζήτηση θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο, θα συνεχιστεί στην Περιφέρεια, στο Οικονομικό Επιμελητήριο και τέλος στις 17.00 στο Εργατικό Κέντρο όπου θα πραγματοποιήσει και ομιλία για τη σημαντικότητα του χαμένου του νι.

Η επίσκεψη του προέδρου του ΜΕΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη θα ολοκληρωθεί πριν την δύση του ήλιου, ώστε να μην υποχρεωθεί να μετονομάσει το κόμμα σε ΝΥΧΤΑ25.

Τακάκια στα VIP ΔΑΚ Λαμίας λόγω της αυριανής αναμέτρησης

Ειδικά 5ποντα τακάκια θα προσαρμοστούν κάτω από το κάθισμα του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ  ενόψει του αυριανού ματς της Λαμίας με τους βυσσινί. Η ανύψωση του καθίσματος  γίνεται για ευνόητους λόγους  που δεν χρειάζονται  «υψηλή» ανάλυση.  Άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας ΔΕΝ είναι κοντός. Ο δικός μας ΕΙΝΑΙ ψηλός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button