Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Με αρκετές απουσίες ο Έσπερος Λαμίας!

Με αρκετές... και σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Ερμή Λαγκαδά ο Έσπερος Λαμίας.

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Την Κυριακή 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, η ομάδα μας αγωνίζεται στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας και ώρα 17:00μμ ,με την ομάδα του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Το παιχνίδι ενάντια στην ομάδα του Λαγκαδά, είναι ιδιαίτερης δυσκολίας.

Η ομάδα του Ερμή Λαγκαδά βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Το έμψυχο υλικό της αποτελείται από πολλούς καλούς, έμπειρους παίκτες και έχει στο ρόστερ τον αθλητή ‘’μπομπέρ’’ Μάρουσιτς, πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ερμή Λαγκαδά είναι τα απόλυτο φαβορί και έρχεται στην Λαμία με μοναδικό στόχο ην νίκη.

Εμείς ως Έσπερος Λαμίας ,στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα παρουσιαστούμε με σημαντικές απουσίες ,λόγου τραυματισμών.

Γνωρίζοντας την δυναμική του αντιπάλου και τις φιλοδοξίες του ,θα προσπαθήσουμε με μεγάλη συγκέντρωση και κατάθεση ψυχής να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Η ομάδα μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ,που οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αντιπάλου, έχει να παραθέσει την θέληση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου ώστε η εικόνα μας, να είναι καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού ελκυστική.

Το fanclub του Έσπερος Λαμίας ,καλεί τους φίλους του αθλήματος να στηρίξουν με την παρουσία τους και να ενθαρρύνουν τους αθλητές μας ,ώστε να ξεπεράσουμε το ντεσαβαντάζ των ατυχιών λόγω τραυματισμών, σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.

…Καλό μας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button