ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΤοπικές Ειδήσεις

ΡΑΔΙΟ Λαμία: Ακούστε τις εκπομπές της Παρασκευής (07/02/2020) “Οι Αεράτοι” και “Τρίο Μπελκάντο”! (Ηχητικά)

Μια νέα προσθήκη υπάρχει στα ραδιοφωνικά δρώμενα της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδος από την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου. 

Μια νέα προσθήκη υπάρχει στα ραδιοφωνικά δρώμενα της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδος από την Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου. Το ΡΑΔΙΟ Λαμία (www.radiolamia.gr) ήρθε και ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια, η καθημερινή σας συντροφιά, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια προσπάθεια που θα αλλάξει τις ισορροπίες και τα συνηθισμένα. Με δημοσιογράφους που θα ενημερώνουν, θα σχολιάζουν και θα καυτηριάζουν, Μουσικούς Παραγωγούς που δεν περιορίζονται σε playlist και διαλέγουν για εσάς τις καλύτερες μουσικές αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα ξεδιπλωθούν εν ευθέτω χρόνου.

betatzhs

ΑΕΡΑΤΟΙ (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10.00-11.00)

Το πρωί της Παρασκευής οι αγαπημένοι σας “Αεράτοι” με την Λίλιαν Χαχοπούλου και τον Πάνο Κατσώνη σας ενημέρωσαν με το γνωστό ανατρεπτικό στυλ τους και σας δίνουν ραντεβού για τη Δευτέρα.

“ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ” (ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.00-20.00)

Πάνος Κατσώνης-Λάμπρος Αρναούτογλου-Νίκος Μώκος σχολιάζουν και σας ενημερώνουν για τα όσα παίζουν. Κουβέντα, συζήτηση, παρασκήνιο αλλά και καφρίλα σε μια ακόμη εκπομπή που ήρθε να αλλάξει συνήθειες.

Όσοι χάσατε τις δύο σημερινές εκπομπές μπορείτε να τις ακούσετε παραπάνω!

Καλή ακρόαση!

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close