Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Τζάμπολ με θέαμα στο 24ο All Star Game

Το πρώτο τζάμπολ του 24ου All Star Game πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο Κρήτης με διαγωνισμούς τριπόντων και δεκάδες αγώνες 3on3.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Οι νεαροί αθλητές της Κρήτης είχαν την τιμητική τους στην πρώτη ημέρα του 24ου ΕΚΟ All Star Game. Μαθητές από τα αθλητικά σωματεία της Κρήτης πλημμύρισαν τα βοηθητικά γήπεδα στο κλειστό «Δύο Αοράκια» για τους αγώνες «3on3» αλλά και τον διαγωνισμό τριπόντων.

Μεγάλοι νικητές της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, ήταν η ομάδα του Iraklio BC στους αγώνες «3on3» αλλά και ο Στέλιος Μπαγλάνης του Ανδρογέα που επικράτησε στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Συνολικά 14 ομάδες με μαθητές γυμνασίου που αγωνίζονται σε ομάδες της Κρήτης, συμμετείχαν στους αγώνες «3on3». Στον μεγάλο τελικό προκρίθηκαν το Iraklio BC και το Ρέθυμνο BC,  με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη και να μεταξύ άλλων να κερδίζουν τη φιλοξενία στους πάγκους των ομάδων στην Σαββατιάτικη (8/2) αναμέτρηση ανάμεσα στους All Time Stars και τους Rising Stars

Οι ομάδες που συμμετείχαν: Εντάκσει, Black Mamba, Four Stars, Αναγέννηση, Iraklio BC, Kobe Bryant, Οι παικταράδες, Γιούχτας Jazz, Τετράκυς, Ανδρογέας, Ρέθυμνο BC, Άσκηση, White Mambas, Κατά λάθος.

Στον διαγωνισμό τριπόντων, στον μεγάλο τελικό βρέθηκαν οι Στέλιος Μπαγλάνης και Αλκίνοος Λιονάκης, που πέτυχαν 10 πόντους στα ημιτελικά. Νικητής στον τελικό με σκορ 7-4 ήταν ο Μπαγλάνης, με τον αθλητή του Ανδρογέα να κερδίζει και τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τριπόντων του Σαββάτου με αθλητές των Rising Stars και των All Time Stars.

Οι αθλητές-μαθητές λυκείου, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό τριπόντων: Τηλέμαχος Ντιντάκης, Ευάγγελος Σαμπάνης, Νικόλαος Κοκκίνης, Αντώνης Καραπάνος, Αλκίνοος Λιονάκης, Ευάγγελος Ρουκουνάκης, Μιχάλης Καψάλης, Στέλιος Μπαγλάνης, Αυγερινός Μαζαρίδης.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος όπως και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button