Νέα από Ελλάδα

«Ο Χουλτ δεν είναι ελεύθερος»

Την δική του εκδοχή για τα όσα ισχύουν στην περίπτωση του Νίκλας Χουλτ έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον “Metropolis 95,5”.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς τον παίκτη και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί από μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όποιος θέλει να αγοράσει τον Σουηδό θα πρέπει να ρωτήσει πρώτα τον Παναθηναϊκό που κατέχει τα δικαιώματα του ως το Μάιο του 2019, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου.

Παράλληλα στη συνέντευξη υπήρξαν και αιχμές του Κωνσταντίνου προς τον μάνατζερ του παίκτη για τους χειρισμούς του στην υπόθεση ενώ τα βέλη στράφηκαν και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:

 

Για το αν θα υπάρξει άμεσα αποχώρηση του Χουλτ: “Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα. Ακόμη στα γραφεία μας δεν έχει έρθει η προσφυγή. Άλλωστε, πληρώθηκε ο παίκτης και δεν υπάρχει εκκρεμότητα”.

Για το αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος μετά την προσφυγή που κατέθεσε: “Πώς να μείνει ελεύθερος; Τα χρήματα που εμφανίζεται να διεκδικεί είναι σε βάθος χρόνου. Ο παίκτης είναι πληρωμένος και δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο ως τον Μάιο του 2019. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Να γνωρίζουν οι μάνατζερ πως οι παίκτες δεν είναι πρόβατα που ο κάθε μάνατζερ τους πάει όπως θέλει”.

Για το ποια είναι η άποψη του για τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για παίκτες του ΠΑΟ, ενώ το «τριφύλλι» βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση: “Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το τι θα πω εγώ ή ο κάθε παράγοντας είναι προσωπική εκτίμηση. Το να θέλουν να πάρουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό επειδή έχει προβλήματα, ας το κάνουν αρκεί να είναι ελεύθεροι οι παίκτες. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε παίκτες να διαπραγματεύονται έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους”.

Για τον Χουλτ: “Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, βέβαια, δεν ήταν τόσο καλός. Ο Παναθηναϊκός του έδωσε το δικαίωμα να δείξει τα προσόντα του. Αν πήγαινε σε υποδεέστερη ομάδα, δεν θα ήταν τόσο καλός όσο τώρα”.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button